Fotbal international

Bild aruncă bomba: Manchester City poate pierde titlul obținut în Premier League!

16.05.2019 | 20:37
Bild arunca bomba Manchester City poate pierde titlul obtinut in Premier League
ADVERTISEMENT

După ce New York Times a dezvăluit că Manchester City ar putea fi exclusă un an din cupele europene, nemții de la Bild au realizat un amplu material despre neregulile financiare comise de acest club și dezvăluie că echipa lui Guardiola poate primi o altă lovitură majoră.

Manchester City poate pierde titlul obținut în Premier League!

Dacă Manchester City va fi găsită vinovată la Camera de judecată a Corpului de Control Financiar al Cluburilor, atunci clubul de pe Etihad va rămâne fără titlul cucerit în acest sezon după o bătălie epică. City a încheiat sezonul cu numai un punct în fața lui Liverpool. City este acuzată atât de nereguli financiare, cât și de contactarea tinerilor jucători prin terțe părți, o practică din cauza căreia Chelsea are interzis la transferuri în următoarele două perioade de mercato.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului Manchester City este conștientă de gravitatea situației și a oferit presei internaționale o scurtă reacție pe această temă: “Clubul e dezamăgit, însă nu şi uimit, de acest anunţ. Scurgerile de informaţii în presă, de săptămâna trecută, sunt elocvente asupra procesului condus de Yves Leterme. Manchester City e în totalitate încrezător într-un verdict favorabil, dacă dosarul va fi judecat de un for independent”, a reacționat oficial conducerea campioanei Angliei.

Manchester City poate deveni prima echipă din Anglia cu 50 de victorii într-un sezon
Manchester City poate deveni prima echipă din Anglia cu 50 de victorii într-un sezon

Guardiola a câștigat titlul în Anglia două sezoane la rând, iar în acest an e pe cale să facă tripla, după ce a triumfat și în Cupa Ligii. Sâmbătă o înfruntă pe Watford în finala Cupei Angliei, City fiind favorită certă la câștigarea trofeului.

ADVERTISEMENT

Totuși, clubul a ratat unul dintre cele mai importante obiective: câștigarea Ligii Campionilor. City nu a fost nici măcar pe aproape în acest sezon, părăsind competiția în sferturi, după o dublă manșă de senzație cu Tottenham, încheiată 4-4 la general, însă elevii lui Pochettino fiind avantajați de golurile înscrise în deplasare.