Fotbal intern

Bilet fabulos la pariuri în Anglia – România 2-4! A pus două bilete și i-au ieșit două cote incredibile. Cât a câștigat. FOTO

22.06.2019 | 10:04
Bilet fabulos la pariuri in Anglia  Romania 24 A pus doua bilete si iau iesit doua cote incredibile Cat a castigat FOTO
Bilet fabulos în Anglia - România 2-4! A pus două bilete și i-au ieșit două cote incredibile. Cât a câștigat. FOTO: Bucuria României de pe bancă la finalul meciului

Pariorii români inspirați să pună pe victoria “tricolorilor mici” s-au îmbogățit. România era outsider clar în acest meci chiar dacă în ziua meciului cota pentru echipei lui Rădoi a scăzut de la 8,00 la 6,00 la casele de pariuri. Însă, România a reușit surpriza și s-a impus cu 4-2 în fața Angliei reușind să răstoarne toate calculele favoritelor.

Bilet fabulos în Anglia – România 2-4! A pus două bilete și i-au ieșit două cote incredibile

Au fost pariori care au mers mai departe și pe lângă victoria României au pariat și pe un marcator în meci. De cele mai multe ori a fost vorba despre Ianis Hagi și bomberul George Pușcaș. Dar, omul nostru a fost și mai inspirat și a pus două bilete, ambele pe victoria României și pe unul dintre ele marcator Ianis Hagi și pe celălalt George Pușcaș. Cum ambii jucători au înscris, pariorul nostru a câștigat o sumă frumoasă cu banii de o cafea pariați.

Pe biletul “câștigă România și marchează Pușcaș”, pariorul a mizat 10 lei și a scos 170 de lei, în timp ce pe biletul “câștigă România și marchează Hagi” omul nostru a pus 9 lei 40 de bani și s-a ales cu 188 câștig.

Toate cele 6 goluri au venit în ultimul sfert de oră al partidei. Pușcaș a deschis scorul din penalty, iar apoi englezii au egalat prin Gray. Ianis Hagi a înscris pentru 2-1, dar Abraham a făcut imediat 2-2. A fost rândul lui Florinel Coman să iasă la rampă. Vârful FCSB-ului a marcat în minutele 89 și 90+4 golurile unei victorii uriașe pentru România.

VEZI VIDEO REZUMAT: 

România – Anglia 4-2

EURO 2019 | Victorie istorică pentru România! Tricolorii înving Anglia cu 4-2 şi sunt aproape de o calificare incredibilă în semifinale, dar şi la Jocurile Olimpice pentru prima dată din 1964 încoace! Golurile noastre au fost marcate de George Pușcaș – Puski, Ianis Hagi şi Florinel Coman de două ori.??????#HaiRomania #Euro2019 #EuroU21 #U21Euro #TVRSport

Gepostet von TVRSport am Freitag, 21. Juni 2019

România joacă luni, de la ora 22:00 împotriva Franței ultimul meci al grupei C de la Euro 2019. “Tricolorii” sunt la un pas de o calificare istorică în semifinalele Euro 2019 care ar califica echipa după 55 de ani la Jocurile Olimpice.

  • 65 de milioane de euro este lotul României U 21 la Euro 2019
  • 100,00 era cota României să câștige competiția la începutul turneului