Sport

Record absolut în NFL! Cât costă cel mai „ieftin” bilet la finala Super Bowl, Los Angeles Rams – Cincinnati Bengals

NFL așteaptă să își desemneze campioana Super Bowl LVI, finala urmând să aibă loc pe 13 februarie. La duelul dintre Los Angeles Rams și Cincinnati Bengals încă mai sunt bilete disponibile, dar prețurile sunt exorbitante.
04.02.2022 | 12:26
Record absolut in NFL Cat costa cel mai ieftin bilet la finala Super Bowl Los Angeles Rams  Cincinnati Bengals
Sadionul SoFi, din Los Angeles. FOTO: Twitter Arash Markazi
ADVERTISEMENT

Anul acesta, Super Bowl ajunge la ediția cu numărul 56. Finala, programată pe 13 februarie, se va disputa între Los Angeles Rams și Cincinnati Bengals, pe arena SoFi Stadium, din Los Angeles.

Pentru cel mai tare meci din fotbalul american, stadionul poate fi umplut cu 100240 de spectatori, care încă pot cumpăra bilete.

ADVERTISEMENT

Cel mai ieftin tichet costă aproximativ 5000 de dolari, la care se adaugă „taxe de serviciu” de peste 1300 de dolari, care ridică prețul în jurul sumei de 6300 de dolari, sumă record în NFL.

Cel mai ieftin bilet la Super Bowl e cel mai scump din istorie. Cât costă să vezi finala Los Angeles Rams – Cincinnati Bengals

Cel mai scump bilet ieftin din istorie este pentru zona din colțurile superioare ale arenei, acolo unde vizibilitatea nu este neapărat cea mai bună. Locurile mai bune, adică cele de pe centru și cât mai aproape de gazon, pot ajunge la prețuri și mai exorbitante.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, un tichet VIP în zona centrală a SoFi Stadium, ajunge să coste aproximativ 73652 de dolari.

Spectatorii de la Super Bowl LVI trebuie să plătească sume importante de bani dacă vor și un loc de parcare. Cel mai ieftin bilet pentru acest „moft” valorează în acest moment 426 de dolari.

ADVERTISEMENT

Cine plătește cei 426 de dolari va avea însă de mers până la stadion. Distanța dintre acel loc de parcare și arena SoFi este la 20 de minute de mers pe jos.

Los Angeles Rams a jucat ultima dată în Super Bowl în 2019, atunci când a pierdut finala în fața celor de la New England Patriots, scor 3-13. Gazdele din acest an își pot lua revanșa în fața surprizei din acest sezon, Cincinnati Bengals.

ADVERTISEMENT

Super Bowl, fără Tom Brady

Din nefericire pentru mulți dintre fanii fotbalului american, NFL l-a pierdut pe Tom Brady. Câștigător al Super Bowl-ului în 2021, cu Tampa Bay Buccaneers, cel mai bun jucător din istorie s-a retras în acest an.

Ultimul meci din cariera lui Brady a avut loc pe 23 ianuarie, atunci când Tampa Bay Buccaneers a pierdut meciul pierdut în fața celor de la Los Angeles Rams, scor 27-30, în play-off-ul NFL,

„Întotdeauna am crezut că fotbalul este o propunere, dacă nu există un angajament competitiv sută la sută, nu vei reuşi, iar succesul este ceea ce îmi place atât de mult la sportul nostru. Cariera mea de jucător a fost o călătorie atât de palpitantă, cu mult peste imaginaţia mea şi plină de suişuri şi coborâşuri.

Când eşti în ea în fiecare zi, chiar nu te gândeşti la niciun fel de final. Totuşi, când stau aici, acum, mă gândesc la toţi jucătorii şi antrenorii mari cu care am avut privilegiul să joc alături şi împotrivă, competiţia a fost acerbă şi profundă, aşa cum ne place nouă.

Dar prieteniile şi relaţiile sunt la fel de aprige şi profunde. Îmi voi aminti şi preţui aceste memorii şi le voi revedea des. Mă simt cea mai norocoasă persoană din lume”, și-a anunțat retragerea Tom Brady, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT