Sport

Biletul zilei: cotă 33 dintr-o combinată italo-elvețiană, “împănată” cu două meciuri de favorite certe!

Nici nu s-a încheiat bine etapa de weekend, că avem din nou fotbal cât cuprinde la mijlocul acestei săptămâni.
21.09.2021 | 13:35
Biletul zilei cota 33 dintro combinata italoelvetiana impanata cu doua meciuri de favorite certe
ADVERTISEMENT

Se joacă la foc automat în Europa, în această perioadă!  Avem runde intermediare în Spania, Franța, Italia, Olanda și Elveția, sunt meciuri de cupe naționale în Anglia și Austria. Prilej să încercăm din nou să dăm lovitura, dar să și profităm de super-oferta de la SUPERBET! Vezi AICI despre ce este vorba!

Din programul disputelor de azi, am făcut o combinată italo-elvețiană “împănată” cu două meciuri de favorite certe!

ADVERTISEMENT

Fiorentina – Inter: mergem pe GG în capul de afiș al zilei!

Sunt 3 partide tentante în Serie A, din care am ales primele două meciuri de pe bilet. (Ne-am ferit de Bologna – Genoa, deși pare un duel de ambele marchează).

Fiorentina – Inter este capul de afiș al zilei, cu gazdele la cel mai bun start de sezon din ultimii 10-15 ani. Aducerea în această vară la cârma echipei a lui Vincezno Italiano pare să fie deocamdată lozul câștigător pentru squadra viola, care s-a întărit și cu câteva nume importante precum, Odriozola, Lucas Torreira sau Nico Gonzales. În plus, Saponara este într-o formă de zile mari, iar Inter va avea viață grea pe “Artemio Franchi. Simone Inzaghi trebuie să balanseze în așa fel lotul de jucători pentru a face față pe toate fronturile. Deja Correa s-a accidentat ușor iar veteranul Dzeko va duce din nou greul în atac, alături de Lautaro Martinez, și el stors de energie, după ce a fost forțat meci de meci. La mijloc însă, Inzaghi îl va retitulariza pe Calhanoglu, după ce l-a odihnit în măcelul din etapa trecută, 6-1 cu Bologna. Mizăm pe un meci de care pe care, ambele echipe fiind capabile să marcheze măcar o dată.

ADVERTISEMENT

Meci de goluri la Bergamo!

Atalanta – Sassuolo este celălalt meci la care ne-am oprit. Gazdele au început slab sezonul, comparativ cu ceea ce s-a întâmplat anul trecut, dar bergamascii au avut ghinionul că ambele guri de tun, Zapata și Muriel, să fie accidentați. Între timp, Zapata s-a refăcut, Ilicici pare să-și fi recăpătat pofta de fotbal, iar primele semne de revigorare au început să apară. Atalanta a terminat 2-2 la Villareal, în Liga Campionilor și a câștigat la limită, 1-0, acasă la codașa Salernitana.

De cealaltă parte, Sassuolo, pare să fie copia fidelă a Atalantei din urmă cu 3-4 ani. Echipa antrenată de Alessio Dionisi, produce un fotbal spectacol, ajuge cu ușurință la poartă, dar are în continuare carențe mari în defensivă, încasând minim un gol pe meci. În lot sunt doi campioni europeni, Berardi și Raspadorri, plus alți fotbaliști de certă calitate, începând cu Scamacca, un atacant extrem de interesant. Un 3+, este o opțiune mai mult decât rezonabilă pentru meciul de pe Gewiss Stadium.

ADVERTISEMENT

Ce pariem la derby-ul din serie B?

În Serie B, Benevento – Cittadella este cel mai interesant joc al etapei. Ambele echipe au obiectiv declarat promovarea și au loturi suficient de puternice pentru bătălia pentru Serie A. Gazdele, cu Fabio Caserta pe bancă, au un atac exploziv, cu Insigne, Lapadula, Improta și Șau, patru fotbaliști cu experiență, care pot face oricând diferența.

Cittadella a început bine campionatul, cu 3 victorii și o înfrângere, 0-2 la Cremonese. Oaspeții stau de asemenea foarte bine în avanposturi, cu Antonucci și Okwonkwo, doi atacanți de mare calitate. Ne așteptăm așadar la un meci deschis, de goluri, cu Benevento o nucă greu de spart pe teren propriu și cu 1x și 2+, cel mai indicat pariu, la o cotă elegantă de 1.72.

ADVERTISEMENT

Suntem “all in în Elveția!”

Din Italia, trecem în Elveția și încercăm să profităm de inflația de goluri din liga a doua. Sunt trei meciuri azi, “suntem all-in Switzerland”, și le-am bifat pe toate trei:

Schauffausen – Thun: 3+, cotă 1.55

Vaduz – Winterthur: GG, cotă 1.57

Aarau – Will: G2+, 1.42

Cotă uriașă la meciul lui Ajax!

Închidem biletul cu două favorite certe: Beșiktaș, într-o formă foarte bună, nu are cum să se împiedice de nou-promovata Adana, iar Ajax va continua probabil turul de forță în deplasarea de la Sittard. Un gol în prima repriză și două goluri în a doua, este un pont de neratat, pentru o cotă de 1.70!

Așadar, cele 8 meciuri de mai sus sunt recomandările noastre pentru astăzi. Puteți să alegeți oricare dintre jocuri, dar noi le-am pus pe toate pe un bilet de cotă 33, pe care îl vom plasa la Superbet, acolo unde vă așteaptă și o ofertă extrem de tentantă!

 

ADVERTISEMENT