Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 10 iunie 2021. Meciurile de la Roland Garros ne aduc un câștig de peste 340 de lei

Biletul zilei de joi, 10 iunie 2021, poate aduce un câștig de peste 340 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis.
09.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 10 iunie 2021 Meciurile de la Roland Garros ne aduc un castig de peste 340 de lei
Biletul zilei de joi, 10 iunie 2021, poate aduce un câștig de peste 340 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe partidele din semifinalele competiției din capitala Franței. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,43 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit mai mult decât incitant.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul de dublu masculin dintre francezii Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut și columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah, care va începe la ora 14:30. Se anunță un duel interesant între două dintre cele mai bune cupluri pe zgură din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este semifinala feminină Anastasia Pavlyuchenkova – Tamara Zidansek, care are startul la ora 16:00. Rusoaica are prima șansă, dar slovena a făcut până acum un turneu magnific.

Cotă de 1,80 la biletul zilei de la întâlnirea de dublu

Un duel echilibrat este cel dintre perechile Herbert/Mahut și Cabal/Farah. Francezii au pornit cu șansa a șasea la câștigarea Roland Garros, în timp ce columbienii sunt favoriți 2, iar în sferturi au trecut la mare luptă de românul Horia Tecău și germanul Kevin Krawietz.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Herbert și Mahut au jucat 6 finale de Grand Slam și au câștigat 5 dintre ele, în 2018 chiar pe zgura de la Paris. Cabal și Farah nu au ajuns niciodată în finală la French Open, dar au două titluri majore, la Wimbledon și US Open, ambele în 2019, înainte ca Farah să fie depistat pozitiv.

Deși au pierdut cinci din cele șapte întâlniri cu francezii, columbienii sunt văzuți favoriți la această întâlnire. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”victorie Cabal/Farah”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,80.

ADVERTISEMENT

Meciul Pavliuchenkova – Zidansek vine cu o cotă de 1,90

Pentru ambele sportive această semifinală de la Roland Garros reprezintă cea mai mare performanță a carierei, dar culoarul creat în acest an le poate aduce într-o finală la care au visat de mult timp.

Tamara Zidansek este marea surpriză a acestei ediții, slovena de pe locul 85 trimițând acasă rând pe rând jucătoare m,ult mai bine clasate, precum Bianca Andreescu, Sorana Cîrstea sau Paulo Badosa.

ADVERTISEMENT

La aproape 30 de ani, rusoaica Anastasia Pavliuchenkova este conștientă că este probabil singura și ultima sa șansă de a prinde o finală de Grand Slam. Se anunță un meci de mare luptă și în aceste condiții vom opta pentru pronosticul ”peste 21,5 game-uri”, pentru că și cota de 1,90 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 343 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”victorie Cabal/Farah” în meciul Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut – Juan Sebastian Cabal/Robert Farah și o cotă de 1,90 pentru ”peste 21,5 game-uri” la Anastasia Pavliuchenkova – Tamara Zidansek, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,43. Numai bună pentru un câștig de 343 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT