Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 2 mai. Câștig de peste 570 de lei cu semifinalele Europa League

Biletul zilei la pariuri de joi, 2 mai, ne poate aduce un câștig de aproximativ 570 de lei cu cele două meciuri programate în semifinalele Europa League.
01.05.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 2 mai Castig de peste 570 de lei cu semifinalele Europa League
Semifinalele Europa League ar putea aduce un câștig de peste 570 de lei pe biletul zilei la pariuri. foto: hepta
ADVERTISEMENT

După show-ul din penultimul act al Champions League, fotbalul-spectacol din Europa continuă și joi, când sunt programate partidele tur din semifinalele Europa League și Conference League. Pentru biletul zilei la pariuri ne-am oprit asupra celor două meciuri din prima competiție, am obținut o cotă totală de 5,73 de la FAVBET și am putea obține un câștig de peste 570 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Cotă de 2,43 pentru biletul zilei de la Olympique Marseille – Atalanta

Prima semifinală a Europa League le aduce față în față pe Olympique Marseille și Atalanta Bergamo, două dintre echipele care au produs surpriza în faza anterioară a competiției. Marseille a eliminat Benfica la penalty-uri, în timp ce Atalanta a detonat bomba sferturilor de finală, scoțând din cursa pentru trofeu pe marea favorită Liverpool. Meciul tur se va juca pe tărâm francez și va începe la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu trece printr-o perioadă prea bună în campionat, unde a înregistrat 3 înfrângeri, două egaluri și doar o victorie în ultimele 6 partide, Marseille se descurcă de minune în Europa League. A depășit în fazele eliminatorii pe Villarreal și Benfica, formații cel puțin de aceeași valoare, iar speranțele sunt mari pentru o nouă finală europeană.

Sub conducerea lui Jean-Louis Gasset, Marseille pare să-și fi găsit cadența ofensivă, dar păcătuiește în continuare din punct de vedere defensiv. Dovadă stau ultimele 5 partide, în care formația franceză a înscris de 8 ori, dar a și încasat 7 goluri. Medie destul de mare în ambele privințe, ceea ce ne face să credem că și contra Atalantei vom avea parte de goluri.

ADVERTISEMENT

Italienii stau mult mai bine în ceeea ce privește forma sportivă, au 3 victorii, un egal și un eșec în ultimele 5 meciuri, dar înfrângerea a venit în returul cu Liverpool, la limită, după ce câștigaseră turul de pe „Anfield” cu un categoric. 3-0. Și Atalanta excelează în plan ofensiv, are 10 goluri marcate în ultimele 5 partide, deci spectacolul pare a fi garantat joi seara.

Totuși, vorbind de o semifinală de cupă europeană, e de așteptat ca prudența să fie cuvântul de ordine în cele două tabere. Mai ales că e meciul tur, iar calificarea în ultimul act se va decide, cel mai probabil, în manșa secundă. De aceea, pronosticul nostru pentru aceste meci este „PSF X și peste 1,5 goluri”, care la FAVBET are o cotă de 2,43.

ADVERTISEMENT

AS Roma – Bayer Leverkusen aduce o cotă de 2,36 pentru biletul zilei de joi la pariuri

Tot la ora 22:00 va începe și cea de-a doua semifinală Europa League, care va putea fi urmărită de microbiștii din România pe postul Pro Arena. Se vor dulea italienii de la AS Roma și nemții de la Bayern Leverkusen, proaspăt încoronați campioni în Bundesliga sub conducerea lui Xabi Alonso.

AS Roma s-a descurcat foarte bine în Europa League, unde a trecut clar de Brighton și de AC Milan în tururile anterioare, dar păcătuiește în Serie A, unde pare să fi pierdut lupta cu Bologna pentru un loc în Top 4, când mai sunt patru etape până la final.

ADVERTISEMENT

3 victorii, un egal și o înfrângere este bilanțul romanilor în ultimele 5 partide, în care au marcat de 8 ori și au primit 6 goluri. Și în care s-a înregistrat de 4 ori semnul „ambele marchează și peste 2,5 goluri”, ceea ce reprezintă un punct de reper destul de important pentru pronosticul nostru de pe biletul zilei la pariuri.

Scăpată de emoțiile titlului în Bundesliga, pe care l-a câștigat cu etape bune înainte de final, Bayer Leverkusen se poate concentra acum doar pe parcursul european. Ținta este cucerirea Europa League, pentru a încununa așa cum se cuvine un sezon cu adevărat de excepție. Sezon care pentru „farmaciști” ar mai putea să aducă o premieră: nicio înfrângere. E drept, au scăpat ca prin minune la ultimele 3 partide, cu West Ham, Dortmund și Stuttgart, când au egalat de fiecare dată în minutele de prelungire, dar totul e bine când se termină cu bine.

Și pentru că ambele echipe se descurcă bine pe plan ofensiv, dar dau „rateuri” destul de des în apărare, vom merge pe un pronostic pe care l-au înverzit mai mereu în ultimul timp și care are o cotă de 2,36 la FAVBET: „ambele marchează și peste 2,5 goluri”.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 570 de lei

biletul zilei
Biletul zilei la pariuri, joi 2 mai

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la FAVBET o cotă de 2,43 pentru pronosticul „PSF X și peste 1,5 goluri” în meciul Marseille – Atalanta și o cotă de 2,36 pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la AS Roma – Bayer Leverkusen, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,73. Numai bună pentru un câștig de peste 570 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Florin Răducioiu, distrus după relația cu fotomodelul Janine Sârbu. Cum a aflat că...
Florin Răducioiu, distrus după relația cu fotomodelul Janine Sârbu. Cum a aflat că e înșelat
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor