Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 7 februarie 2023. Câștig de 750 de lei cu meciuri din Olanda și Italia

Biletul zilei la pariuri de marți, 7 februarie 2023, ne poate aduce un câștig în valoare de 750 lei cu meciuri din Olanda și Italia.
06.02.2023 | 22:10
Biletul zilei la pariuri marti 7 februarie 2023 Castig de 750 de lei cu meciuri din Olanda si Italia
Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig de 750 de lei cu meciuri din Olanda și Italia. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei la pariuri am ales un meci interesant din optimile Cupei Olandei și partida care închide etapa 21 din Serie A. Am construit o cotă totală de 7,50 la Fortuna, iar un potențial câștig ne va aduce în buzunar 750 lei dacă vom miza 100 de lei.

Partida AZ Alkmaar – Utrecht ne rezervă o cotă de 3,00 pe biletul zilei la pariuri

AZ Alkmaar, fostă campioană a Olandei, joacă în optimile Cupei cu Utrecht, marți, 7 februarie 2023, de la ora 19:45. Cele două formații se duelează din nou, după ce în urmă cu ceva mai bine de o săptămână au fost protagonistele unui meci spectaculos, scor 5-5 în etapa 19 din Eredivisie.

ADVERTISEMENT

De altfel, ultimele dueluri directe au fost de-a dreptul spectaculoase, însă balanța a înclinat spre Alkmaar. Ultima victorie a fostei echipe a lui Mihai Neșu împotriva lui Alkmaar a fost obținută în 2021, scor 0-1. Trebuie menționat faptul că gazdele nu au pierdut meci în acest an, înregistrând o serie de șapte meciuri consecutive fără înfrângere.

De cealaltă parte, Utrecht vine după o serie de trei meciuri fără eșec, însă tot de trei meciuri, echipa antrenată de Michael Silberbauer nu a obținut victoria în deplasare. Vom alege varianta „rezultat final și ambele echipe marchează: 1 și da” care la Fortuna o cotă totală de 3,00, foarte bună de pariat.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Juventus fără gol primit în meciul cu Salernitana ne ajută cu o cotă de 2,50 pe biletul zilei la pariuri

Juventus, deși s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, traversează o perioadă neagră în istorie. „Bătrâna Doamnă” a părăsit prematur Champions League și a fost depunctată cu 15 puncte. Aflată abia pe locul 13 în Serie A, echipa lui Massimiliano Allegri are șansa să urce în clasament dacă obține victoria cu Salernitana, marți, 7 februarie de la ora 21:45.

Fosta echipă a lui Radu Drăgușin a câștigat ultimul meci în deplasare, însă ultime victorie pe teren propriu datează din 22 octombrie 2022. În comparație cu Salernitana, Juventus a disputat două meciuri în deplasare în acest an. Împotriva lui Cremonese a câștigat, scor 1-0, însă a pierdut fără drept de apel cu liderul Napoli, scor 1-5.

ADVERTISEMENT

Vom miza însă pe valoarea echipei și vom alege varianta „Juventus câștigă la zero: da” care are la Fortuna o cotă de 2,50, foarte ofertantă. Ihattaren, Milik și Peeters lipsesc din lotul lui Allegri, în timp ce Salernitana nu se poate baza pe Fazio, Maggiore și Mazzocchi.

Posibil câștig de 750 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 3,00 pentru pronosticul „rezultat final și ambele echipe marchează: 1 și da” la meciul AZ Alkmaar – Utrecht și o cotă de 2,50 pentru „Juventus câștigă la zero: da” la partida Salernitana – Juventus, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,50. Numai bună pentru un câștig de 750 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT
Biletul zilei la pariuri marți, 7 februarie 2023.
Biletul zilei la pariuri marți, 7 februarie 2023.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT