Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 14 iulie 2021. Câștig de peste 470 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga Campionilor și Cupa Ligii Scoției

Biletul zilei de miercuri, 14 iulie 2021, poate aduce un câștig de 472 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
13.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 14 iulie 2021 Castig de peste 470 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Liga Campionilor si Cupa Ligii Scotiei
ADVERTISEMENT

Campionatele și celelalte competiții interne de pe ”Bătrânul Continent” își intră treptat în drepturi. Unele au început deja, ba chiar au ajuns la jumătatea calendarului competițional, altele sunt la început de drum. Pariem azi pe un meci din manșa a doua a turului I preliminar din Liga Campionilor și pe o partidă din Cupa Ligii Scoției. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,72 la  Get’s Bet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de miercuri, 14 iulie, la pariuri cu meciul Legia Warșovia – Bodo Glimt, din UEFA Champions League, care va începe la ora 21:00. Oaspeții merg la Warșovia deciși să întoarcă rezultatul nefavorabil din manșa tur.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem la biletul zilei este Queens Park – Motherwell, din etapa a doua a fazei grupelor Cupei Ligii din Scoția. Meciul este programat de la ora 21:45 și veți vedea că avem toate motivele să pariem pe această întâlnire.

Legia Warșovia – Bodo Glimt ne aduce o cotă de 1,68 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe un meci din Liga Campionilor. Chiar dacă vorbim de tururile preliminare, găsim în această fază a celei mai importante competiții continentale intercluburi echipe interesante, de tradiție în fotbalul european, ba unele chiar cu istorii și palmares impresionante.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Legia Warșovia este unul dintre cele mai de succes cluburi din Polonia și, probabil, echipa cu cei mai fanatici suporteri. În manșa I polonezii s-au impus în Norvegia, iar returul ar trebui să fie o simplă formalitate, dacă nordicii nu ar fi adepții unui fotbal frumos, indiferent de rezultat.

Este o caracteristică a echipelor din campionatele din nordul Europei și exact pe aceast lucru vom miza și noi în înfruntarea de la Warșovia. Vom miza corect pe un meci fără egal, deci ”1 sau 2 și peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 1,68 oferită de Get’s Bet este la fel de atractivă precum se anunță meciul în sine.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,80 pe biletul zilei la Queens Park – Motherwell

A doua propunere de pe biletul zilei de miercuri, 14 iulie, este și mai interesantă și mai atractivă decât prima. Mergem în Scoția pentru întâlnirea dintre Queens Park și Motherwell, din etapa a doua a fazei grupelor Cupei Ligii Scoției. Întrebarea este de ce am ales acest meci.

E foarte simplu, pentru că se întâlnesc două dintre cele mai interesante echipe din campionatul Scoției. Queens, poate prea puțin cunoscută, este o formație care activează preponderent în ligile inferioare, dar nu vă lăsați păcăliți de acest aspect.

ADVERTISEMENT

Al treilea club ca valoare al orașului Glasgow, în ciuda aparițiilor mai rare în Scottish Premiership este cel mai titrat club dintre cele din diviziile ”de jos”. Nu mai puțin de 10 Cupe ale Scoției regăsim în palmaresul celor de la Queens Park. De partea cealaltă, Motherwell este unul dintre cluburile care promovează foarte mulți tineri. Nu la fel de titrat precum clubul gazdă, Motherwell este o fostă campioană a Scoției și de două ori câștigătoare a Cupei.

Pentru acest meci vom miza pe varianta ”1X și sub 4,5 goluri”, care are la  Get’s Bet o cotă de 2,80.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 472 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 1,68 pentru pronosticul ”1 sau 2 și peste 2,5 goluri” în meciul Legia Warșovia – Bodo Glimt și o cotă de 2,80 pentru ”1X și sub 4,5 goluri” la Queens Park – Motherwell, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,72, numai bună pentru un câștig de 472 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT