Sport

Spotlight Superliga revine marți, 30 aprilie, de la ora 15:00. Cristi Bud și Vivi Răchită, analiza controverselor titlului câștigat de FCSB: 27 sau 6?

Spotlight Superliga revine marți, 30 aprilie, de la ora 15:00, EXCLUSIV pe FANATIK.ro. Moderatorul Alin Grigore îi are invitați pe Vivi Răchită și fostul campion al României, Cristi Bud.
30.04.2024 | 00:00
Spotlight Superliga revine marti 30 aprilie de la ora 1500 Cristi Bud si Vivi Rachita analiza controverselor titlului castigat de FCSB 27 sau 6
Spotlight Superliga, marți, de la 15:00. Alin Grigore, Cristi Bud și Vivi Răchită analizează titlul câștigat de FCSB
ADVERTISEMENT

Spotlight Superliga se întoarce pe micile ecrane într-o nouă ediție incendiară marți, 30 aprilie, de la ora 15:00, în exclusivitate pe site-ul FANATIK.ro și a doua zi pe canalul de YouTube FANATIK.

Spotlight Superliga revine marți, 30 aprilie, de la ora 15:00. Cristi Bud și Vivi Răchită, analiza controverselor titlului câștigat de FCSB: 27 sau 6?

Alin Grigore și invitații săi, Vivi Răchită și Cristi Bud, vor analiza ultima etapă din play-off-ul și play-out-ul Superligii. O etapă în care FCSB și-a asigurat din punct de vedere matematic titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii mai aveau nevoie de un punct, pe teren propriu, cu Farul Constanța, pentru a fi matematic campioni, însă au învins, scor 2-1, după reușitele lui Miculescu și Băluță.

Titlul 27 sau titlul cu numărul 6 în dreptul celor de la FCSB? Vom analiza la sânge această controversă care a lovit în plin lumea fotbalului în ultimii ani. Inclusiv suporterii au fost prinși în această controversă.

ADVERTISEMENT

S-au disputat două etape în ultima săptămână, după ce Superliga a programat o etapă intermediară. Au fost și de această dată multe erori de arbitraj sau faze controversate. La fel s-a întâmplat și în meciul care a decis titlul de campioană.

Vom prezenta la Spotlight Superliga, marți, de la ora 15:00, imagini inedite care n-au apărut până acum în presă. Cum au devenit copiii de 14-15 ani dușmanii firmei de pază a lui FCSB? Veți vedea marți, la Spotlight Superliga.

ADVERTISEMENT

Dacă FCSB și-a trecut în cont titlul, în cealaltă parte a Bucureștiului, la Dinamo, situația este extrem de îngrijorătoare. „Câinii” au scos doar o remiză cu FC Voluntari, 1-1, și retrogradarea pare mai aproape ca oricând. Cauzele acestui sezon dezastruos vom încerca să le găsim la Spotlight Superliga. Nici la Rapid nu e liniște, după gestul urât al lui Krasniqi față de Lobonț.

Bineînțeles, nici exclusivitățile marca FANATIK nu vor lipsi pe parcursul emisiunii Spotlight Superliga, care va fi live marți, de la ora 15:00, pe Fanatik.ro.

ADVERTISEMENT

Puteți urmări emisiunea Spotlight Superliga marți, de la ora 15:00, pe site-ul Fanatik.ro, și miercuri pe canalul de YouTube FANATIK. Emisiunea anterioară Spotlight Superliga, emisiune marca FANATIK, poate fi urmărită AICI!

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE din nou. E ALERTĂ maximă
VIRUSUL mortal care UCIDE din nou. E ALERTĂ maximă
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Viața la bloc. Noi obligații pentru administratori. Riscă amenzi mari dacă nu fac...
Viața la bloc. Noi obligații pentru administratori. Riscă amenzi mari dacă nu fac asta
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților