Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 7 mai 2022. Mizăm pe meciuri din Anglia și Spania pentru un câștig de aproape 490 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 7 mai 2022, ne poate aduce un câștig de 489 de lei cu ajutorul a două înfruntări din campionatele Angliei și Spaniei, în care este vizată prezența în cupele europene.
06.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 7 mai 2022 Mizam pe meciuri din Anglia si Spania pentru un castig de aproape 490 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de sâmbătă, 7 mai 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două o combinație de ponturi din două partide în care se vizează prezența în viitoarea ediție a Ligii Campoionilor. Vom sta cu ochii pe două înfruntări din campionatele Angliei și cel al Spaniei în care ne place să credem că vom vedea spectacol fotbalistic de înaltă ținută. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 4,90 la Unibet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă, 7 mai 2022, la pariuri, cu duelul dintre FC Liverpool și Tottenham. Dintotdeauna o înfruntare deschisă oricărui rezultat, care trezește sentimente dintre cele mai amestecate fanilor celor două oponente. Duelul de pa Anfield este extrem de important. Gazdele sunt în lupta pentru titlul de campioană, oaspeții speră să prindă in extremis locul 4, ultimul de Champions League.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem în La Liga unde vom urmări un duel la fel de încins, între Betis Sevilla, echipă care luptă cu ultimele puteri pentru accederea în Liga Campionilor, și Barcelona, echipă care practic nu mai are alt obiectiv decât ocuparea locului secund la finalul sezonului, titlul fiind deja antamat de marea rivală Real Madrid.

Cotă de 2,75 pe biletul zilei în disputa Liverpool – Tottenham

Prima propunere de pe biletul zilei de sâmbătă, 7 mai 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre FC Liverpool și Tottenham. Un duel clar inegal, în care gazdele pornesc favorite 100% și în care, foarte probabil, trupa lui Jurgen Klopp va da un recital fotbalistic. Însă, și Spurs are pentru ce să lupte astfel că duelul va fi categoric unul fierbinte.

ADVERTISEMENT

Pe locul 2, la un singur punct în urma celor de la Manchester City, trupa de pe Anfield nu are voie să facă nici un pas greșit în aceste ultime trei etape din Premier League. Evident că un duel cu Spurs nu este tocmai la îndemână, pentru că gruparea londoneze este un adversar redutabil atunci când Son și Kane sunt în zi de grație.

În plus, Tottenham este încă în cărți pentru ultimul loc ce duce în Liga Campionilor (4) ceea ce este un motiv suficient să credem cu tărie că nu va face deplasarea la Liverpool doar pentru a asculta celebrul imn al ”cormoranilor”. În plus, managerul londonezilor, Antonio Conte, este suficient de abil încât să citească fotbalul ”rock” practicat de Liverpool de când echipa a fost preluată de Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT

Astfel, ne așteptăm la un joc cu multe oportunități de a se înscrie, ba chiar mergem pe ideea că în iureșul gazdelor, Spurs vor găsi culoare spre poarta ”cormoranilor” și va și marca, tocmai pentru că gazdele vor căuta să înscrie cât de multe goluri pot în acest duel. Am ales un pont combinat, pentru că la Unibet se poate – ”Liverpool câștigă și ambele marchează”, care are la Unibet o cotă extrem de atractivă de 2,75.

Betis – Barcelona ne aduce o cotă de 1,78 la biletul zilei

La Liga se apropie de final, iar echipele din fruntea clasamentului dau ultimele asalturi pentru a prinde o competiție continentală intercluburi cât mai atractivă. În cazul de față vorbim de ultima țintă rămasă în joc, pentru Betis, locul 4. Andaluzii sunt pe 5 în clasament, la doar trei puncte în urma celor de la Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Diferența este recuperabilă dacă ne gândim că în joc mai sunt 12 puncte posibile. În plus, un eventual succes cu Barcelona ar fi și o infuzie consistentă de încredere pentru cei de la Betis. În ultimele partide disputate ”verzii” din Sevilla au pierdut puncte importante, ceea ce înseamnă că duelul cu Barca este unul de totul sau nimic, pentru a rămâne în cursa pentru Champions League.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Optimismul nostru, și al gazdelor acestei înfruntări, este motivat și de faptul că trupa lui Xavi nu prea mai are pentru ce lupta. Însă, Barca nu este o echipă care să se mulțumească cu puțin. Mizăm așadar pe o variantă cât mai sigură și mergem cu încredere pe ”ambele echipe înscriu în meci și peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,78 la Unibet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 489 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 7 mai 2022, la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,75 pentru pronosticul ”Liverpool câștigă și ambele marchează” în duelul dintre FC Liverpool și Tottenham și o cotă de 1,78 pentru ”ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri”, în disputa dintre Betis și Barcelona care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 489 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT