Billel Omrani, desfiinţat de un fost jucător de la FCSB. “N-are prea multă calitate!”

Iuliana Spirache   
în Casa Pariurilor Liga 1
01/07/2018, 16:56
Billel Omrani, desfiinţat de un fost jucător de la FCSB. “N-are prea multă calitate!” GALERIE FOTO
Billel Omrani în timpul unui meci disputat de CFR Cluj împotriva formaţiei FC Viitorul Constanţa.

Billel Omrani, jucătorul dorit cu insistenţă de Gigi Becali, este desfiinţat de un fost jucător de la FCSB. După ce a măturat pe jos cu Constantin Budescu, Florentin Dumitru l-a luat la rost şi pe atacantul francez care a evoluat ultima dată la CFR Cluj şi care se află în conflict cu oficialii grupării din Gruia, după ce i-a acuzat pe aceştia că i-au falsificat semnătura.

Florentin Dumitru, fost jucător al FCSB-ului în perioada 2000-2006, crede că Billel Omrani nu s-ar plia pe jocul FCSB-ului şi că atacantul francez nu are suficientă calitate să evolueze la o echipă care pune totul pe atac.

Florentin Dumitru, fost jucător de la FCSB, l-a desfiinţat pe Billel Omrani

”Omrani, în relaţia cu Petrescu, este un jucător care e foarte util şi pe faza de apărare şi atunci a putut să joace în sistemul lui Dan Petrescu. Dacă vine la Steaua, el nu este un jucător cu calitate mare de tot. Ori la Steaua, cam asta face diferenţa.

Jocul CFR-ului este bazat pe apărare şi te bazezi pe un gol care poate apărea oricând, pe când Steaua – care, de când mă ştiu, trebuie să atace non-stop şi nu ştiu dacă Omrani face faţă, pentru că nu e niciun vârf împins de atac care să-ţi atace cadrul porţii”, a declarat Florentin Dumitru pentru Telekom Sport.

Billel Omrani se duelează cu jucătorii de la FC Dinamo Bucureşti.
Billel Omrani în timpul unui meci disputat de CFR Cluj contra formaţiei FC Dinamo Bucureşti.
Închide ×