Fotbal intern

Bobonete, nou pariu cu jucătorii de la Craiova după ce le-a promis că le dă Mustangul. “Să-mi cumpere ei mie o mașină frumoasă!”

14.09.2019 | 08:26
Bobonete nou pariu cu jucatorii de la Craiova dupa ce lea promis ca le da Mustangul Sami cumpere ei mie o masina frumoasa

Mihai Bobonete este cunoscut ca fiind suporterul Universității Craiova, iar actorul a făcut un nou pariu cu jucătorii lui Victor Pițurcă înaintea meciului cu FCSB din etapa a 9-a. Bobonete vrea ca echipa din Bănie să obțină cele trei puncte puse la bătaie duminică, 15 septembrie, de la ora 21.00, pe stadionul “Ion Oblemenco” și le cere fotbaliștilor de la Universitatea Craiova să îi cumpere o mașină, după ce sezonul trecut le dădea Mustangul său dacă luau titlul.

Bobonete, nou pariu cu jucătorii de la Craiova înaintea meciului cu FCSB

“Cred că e cel mai bun moment de data asta să batem FCSB și acasă, am înțeles că deja nu mai sunt bilete. Dacă o să câștige Craiova campionatul, să îmi cumpere ei mie o mașină frumoasă”, a declarat Mihai Bobonete pentru sport.ro.

Mihai Bobonete a vorbit și despre problemele pe care le are Harlem Gnohere cu kilogramele în plus, iar actorul susține că “Bizonul nu e gras. E plinut. Eu nu am niciun secret. Mă mențin între 110 și 117 kilograme de 8 ani de zile”.

Mihai Bobonete la un meci al Universității Craiova
Mihai Bobonete la un meci al Universității Craiova

Universitatea Craiova – FCSB, sold-out!

Universitatea Craiova primește vizita FCSB-ului duminică, 15 septembrie, de la ora 21.00, pe stadionul Ion Oblemenco. Toate tichetele pentru derby-ul din Bănie au fost vândute într-un timp record, iar organizatorii se așteaptă la un sepectacol de zile mari pe stadionul care are o capacitate de 30.983 de locuri și are a fost deschis pe 10 noiembrie 2017.

Înaintea meciului din etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, Universitatea Craiova a adunat 16 puncte, după ce a bifat cinci victorii, o remiză și două înfrângeri. De partea cealaltă, FCSB nu a început foarte bine noul sezon, iar după 8 meciuri jucate a adunat doar 7 puncte. Echipa finanțată de Gigi Becali a fost învinsă de cinci ori, a obținut două victorii și a remizat o dată. În cazul în care Dinamo, Sepsi și Hermannstadt se vor încurca în etapa a 9-a, iar echipa lui Bogdan Argeș Vintilă va câștiga în Bănie, atunci vicecampioana României va urca până pe locul 8 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1.