Fotbal intern

Bogdan Andone, “fiert” pe apărarea FCSB după 3-3 cu Viitorul: “Nu îmi mai doresc să iau trei goluri”

28.06.2019 | 17:29
Bogdan Andone fiert pe apararea FCSB dupa 33 cu Viitorul Nu imi mai doresc sa iau trei goluri

FCSB a jucat un meci amical împotriva Viitorului, încheiat cu scorul de 3-3. Roș-albaștrii au înscris prin Hora și Oaidă, de două ori, însă s-au văzut egalați de la 3-1 în final de meci. Pentru elevii lui Hagi au marcat: Gabi Iancu, de două ori, și Munteanu, după o gafă a lui Cristi Bălgrădean. 

Bogdan Andone, “fiert” pe apărarea FCSB după 3-3 cu Viitorul: “Din păcate, greșeală la golul trei, greșeală de interpretare la golul doi”

După meci, antrenorul FCSB, Bogdan Andone, a vorbit despre echipa sa, fiind vădit nemulțumit de faptul că FCSB a încasat trei goluri: “Sper că din punct de vedere ofensiv, vom mai vedea astfel de evoluții ale echipei mele în sezonul viitor. Nu însă și din punct de vedere defensiv. Nu-mi doresc să iau trei goluri. Într-un fel e bine că s-a întâmplat acum, ca să mai vedem unde și ce mai avem de lucrat. In plus, trebuie să înțelegem că sunt momente în care e bine să ataci, dar și momente în care ești sub presiune și este de evitat construcția.

”Nu știu dacă sunt multe, au fost lucruri foarte bune, cu multe situații de a marca în afara celor trei goluri. Am avut o organizare defensivă destul de bună, ca joc, ca atitudine. Din păcate, greșeala de la golul trei, dar și greșeala de interpretare la golul doi, din care a ieșit penalty-ul, ne-au costat egalarea.

N-au fost relaxați la acest meci, dar venim după două săptămâni de cantonament, cu câte două antrenamente pe zi, perioadă cu multe acumulări, oboseală psihică. Totuși, am stat bine în teren, ca echipă, băieții au făcut un meci bun, au muncit bine”, a declarat după meci antrenorul FCSB.

Bogdan Andone, "fiert" pe apărarea FCSB după 3-3 cu Viitorul: "Nu îmi mai doresc să iau trei" FOTO: Junior Morais suparat dupa un gol primit in meciul amical de fotbal dintre FCSB si FC Viitorul, disputat pe Stadionul Tineretului din Brasov
Bogdan Andone, “fiert” pe apărarea FCSB după 3-3 cu Viitorul: “Nu îmi mai doresc să iau trei” FOTO: Junior Morais suparat dupa un gol primit in meciul amical de fotbal dintre FCSB si FC Viitorul, disputat pe Stadionul Tineretului din Brasov

FCSB, încă un amical înainte de debutul în Europa League

FCSB va mai avea încă un meci amical înainte de debutul echipei în cupele europene, în turul I al Europa League, cu Milsami Orhei: “Joia viitoare vom mai juca un amical, la Mioveni, ultimulș înainte de duelul cu Milsami. Vrem ca de acum să dezvoltăm filosofia noastră de joc ca și echipă și să evoluăm în sistemul 4-3-3. Rămâne de văzut cum va fi la primul meci oficial”, a declarat antrenorul vicecampioanei.

FCSB are un start de campionat lejer cu Hermannstadt, Sepsi și FC Botoșani în primele trei etape, iar în cupele europene, echipa lui Andone nu ar trebui să aibă emoții cu Milsami Orhei și apoi, Alashkert sau Makedonija Skopje.

Bogdan Andone, "fiert" pe apărarea FCSB după 3-3 cu Viitorul: "Nu îmi mai doresc să iau trei"
Bogdan Andone, “fiert” pe apărarea FCSB după 3-3 cu Viitorul: “Nu îmi mai doresc să iau trei” FOTO: Greseala lui Cristian Balgradean in duel cu Andrei Tarcoveanu la golul trei al Viitorului in meciul amical de fotbal dintre FCSB si FC Viitorul, disputat pe Stadionul Tineretului din Brasov
  • 4 ediții la rând a încheiat FCSB pe locul 2 în Liga 1
  • 10.000 de euro este salariul lui Andone la FCSB