Fotbal international

Bogdan Andone, ofertat de Enosis Neon Paralimni după ce şi-a dat demisia de la FCSB

30.09.2019 | 15:42
Bogdan Andone ofertat de Enosis Neon Paralimni dupa ce sia dat demisia de la FCSB

Bogdan Andone (44 ani) şi-a dat demisia de la FCSB pe 2 august 2019, după ce a stat pe banca vicecampioanei României la 7 meciuri, iar acum este ofertat de Enosis Neon Paralimni, formaţie care evoluează în prima ligă din Cipru.

Bogdan Andone, ofertat de Enosis Neon Paralimni

După ce la o lună după despărţirea de FCSB a ales să joace la echipa din Liga 4 Viitorul Vama Seacă, din Alba, Bogdan Andone este pregătit să revină ca antrenor principal la o grupare din Cipru. Conform site-ului kerkida.net,tehnicianul în vârstă de 44 de ani discută în aceste zile preluarea echipei Enosis Neon Paralimni, care a renunţat la Giorgios Kosma după ce ciprioţii au suferit o nouă înfrângere în sezonul 2019 – 2020.

Enosis Neon Paralimni FCB se află pe locul 12 în clasamentul din Cipru, cu 0 puncte, după ce a bifat 4 eşecuri în 4 meciuri. Echipa care îl doreşte pe Bogdan Andone a terminat sezonul 2018 – 2019 pe locul 4 în play-out, cu 35 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul 5.

Bogdan Andone şi Gigi Becali într-o conferinţă de presă susţinută la palat. Sursă foto: sportpictures.eu
Bogdan Andone şi Gigi Becali într-o conferinţă de presă susţinută la palat. Sursă foto: sportpictures.eu

A câştigat un titlu cu Apollon Limassol

Bogdan Andone a fost antrenor principal la echipe precum FCSB, Viitorul Târgu Jiu, Metaloglobus, ASU Poli şi Olimpia Satu Mare şi a fost secund la Rapid Bucureşti, U Cluj, Al Shaab, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu şi FCSB. Din postura de jucător profesionist, Bogdan Andone a evoluat pentru Corvinul Hunedoara, Sportul Studenţesc, ACS SR Braşov, Rapid Bucureşti, Farul Constanţa, Ferencvaros, Apol. Limassol, Alki Larnaca şi Ermis Aradippou.

Bogdan Andone a ieşit campion cu Apollon Limassol în 2006 şi a reuşit să câştige Supercupa Ciprului, atunci când era căpitanul echipei din Limassol.