Fotbal intern

Bogdan Lobonţ, în vestiarul lui Dinamo la derby-ul cu CFR Cluj! Ce a făcut fostul portar! FOTO EXCLUSIV

Bogdan Lobont in vestiarul lui Dinamo la derbyul cu CFR Cluj Ce a facut fostul portar FOTO EXCLUSIV

Bogdan Lobonţ a fost în vestiarul lui Dinamo la derby-ul cu CFR Cluj. “Câinii” au înregistrat a treia înfrângere în campionat din tot atâtea meciuri şi sunt cu moralul la pământ. FANATIK a aflat că jucătorii antrenaţi de Sebastian Moga au avut parte de un musafir special în Gruia.

Bogdan Lobonţ, în vestiarul lui Dinamo la derby-ul cu CFR Cluj. A fost huiduit în Gruia

Derby-ul CFR Cluj – Dinamo 1-0 a fost urmărit din tribune de Bogdan Lobonţ, fostul portar al “câinilor”în două rânduri. FANATIK a aflat că “Lobby” i-a vizitat pe jucătorii dinamovişti la vestiare şi i-a încurajat, transmiţându-le că vor ieşi sigur din pasa proastă din startul sezonului, în care formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a pierdut trei meciuri şi nu a reuşit să marcheze măcar o dată.

Suporterii lui CFR Cluj l-au reperat imediat pe Bogdan Lobonţ în tribunele stadionului “Dr. Constantin Rădulescu” şi l-au apostrofat. Motivul este unul simplu, fostul portar al echipei naţionale a României a fost antrenorul lui U Cluj, rivala din oraş, în perioada decembrie 2018-iunie 2019.

Bogdan Lobonţ, în vestiarul lui Dinamo la derby-ul cu CFR Cluj
Bogdan Lobonţ, în vestiarul lui Dinamo la derby-ul cu CFR Cluj

Bogdan Lobonţ, mandat scurt la U Cluj

U Cluj a fost una dintre echipele care au luptat la promovarea în Liga 1, iar “Şepcile Roşii” au ajuns până în baraj, unde Hermannstadt s-a impus şi a rămas în primul eşalon al fotbalului din România. După ce a ratat obiectivul echipei, Bogdan Lobonţ a fost demis, informaţie prezentată în exclusivitate de FANATIK.

“E prea la cald să spun acum ce voi face, vom analiza zilele următoare şi vom vedea ce şi cum e de făcut, împreună cu cei din conducere. Cert este că am făcut tot ce s-a putut pentru a promova, dar nu am reuşit”, declara Bogdan Lobonţ după ce a ratat promovarea în Liga 1. La Dinamo, “Lobby” a jucat în perioadele 2001-2002 şi 2007-2009, fostul portar fiind unul dintre jucătorii apreciaţi de galeria “câinilor”.