Stiri sportive

VIDEO/ Cine I-A BLOCAT transferul de MILIOANE de €! Azi A MARCAT

UPDATE 17:50 / Din păcate, golul lui Stancu nu a fost de ajuns pentru Genclerbiriligi, care a pierdut în cele din urmă, 1-3 cu Bursaspor! După ce au fost egalaţi în minutul 66, cei de la Gencler...
08.02.2015 | 15:01
VIDEO Cine IA BLOCAT transferul de MILIOANE de E Azi A MARCAT

UPDATE 17:50 / Din păcate, golul lui Stancu nu a fost de ajuns pentru Genclerbiriligi, care a pierdut în cele din urmă, 1-3 cu Bursaspor! După ce au fost egalaţi în minutul 66, cei de la Gencler au pierdut partida primind încă 2 goluri în prelungiri: minutele 90+1 şi 90+5!

UPDATE 16:26 / Bogdan Stancu a deschis scorul pentru Genclerbirligi în minutul 21 al meciului de la Bursaspor. Stancu este la al 7-lea gol stagional pentru echipa sa, fiind cel mai bun marcator al echipei. 

3 puncte ar fi de AUR pentru Genclerbirligi care are şansa să urce pînă pe locul 9 în clasament în cazul unei victorii. Bursaspor este o echipă solidă pe teren propriu 

VEZI GOLUL LUI STANCU:

Loading the player…

**********************************

Victor Piţurcă a încercat pe toate căile posibile să rezolve pînă la închiderea perioadei de transferuri, pe lîngă transferurile lui Sănmărtean şi Szukala, şi trecerea lui Bogdan Stancu la Al Ittihad, dar nu a mai reusit. FANATIK.RO a aflat că actualul atacant al formaţiei Genclerbirligi, deşi îşi dăduse acordul, nu a putut să ajungă la arabi din cauza şeicilor şi a brazilianului Marquinho.

Victor Piţurcă a lucrat intens în pînă la închiderea perioadei de transferări la camapania de achiziţii pentru echipa sa. Astfel, după ce a rezolvat cu succes încă din această iarnă achiziţiile lui Sămărtean şi Szukala, fostul selecţioner şi-a canalizat energiile şi pentru înregimentrarea lui Bogdan Stancu de la Genclerbirligi. Însă aceste transfer nu s-a mai rezolvat chiar dacă cluburile şi jucătorul s-au înţeles într-o primă fază. FANATIK.RO a aflat că şeicii de Al Ittihad conveniseră cu conducătorii turci să le ofere suma de 2,5 milione de euro pentru achiziţionarea internaţionalului român, dar ulterior au renunţat.

Marquinho nu a vrut să plece. 3,9 milioane de.. motive!

Însă, chiar dacă părţile implicate în acest transfer se înţeleseseră în primă fază, totuşi acest transfer nu s-a mai realizat. Motivul? Pentru a-l legitima pe Bogdan Stancu, Victor Piţurcă trebuia să mai elibereze de urgenţă încă un loc pentru un fotbalist străin, după ce au fost aduşi Szukala şi Sănmărtean. Pe locul unui jucător asiatic, “Motanu” nu putea să fie luat în calcul din start. În aceste condiţii, fostul selecţioner al României a încearcat să renunţe la mijlocaşul brazilian Marquinho, însă nu a avut sorţi de izbîndă, iar arabii acum se felicită. De ce? Jucătorul venit la Ittihad de la AS Roma are un contract anual de 2,6 milioane de euro, iar în acest moment mai are angajament cu Al Itthad încă un an şi jumătate. “Să îmi plătească pînă la finalul angajamentului toate salariile integral, dacă vor să mă dea afară. Dacă nu, atunci nu reziliez nimic, a fost mesajul care l-a lăsat mască pe Victor Piţurcă.

Imediat şeicii i-au transmis tehnicianului român că nu sînt dispuşi să facă acest lucru, cu atît mai mult cu cît au privit cu scepticism o despărţire de brazilia, unul din puţinele transferuri care au confirmat la arabi în actualul sezon! În ceste condiţii, Marquinho a rămas la echipă, iar şeicii se felicită. Marquinho fiind jucătorul decisiv la obţinerea unui punct de către Victor Piţurcă în meciul din ultima etapă dintre Al Ittihad – Al Fateh, scor 2-2. Brazilianul a marcat în acest joc două goluri, după ce Piţi era condus cu 2-0!

VEZI VIDEO cu toate golurile marcate în ultimul joc şi ratarea antologică care l-a făcut pe Piţurcă să se crucească!

Stancu_00000-660x403-660x400

“Eu mi-am dat deja acordul pentru taransfer”

Zilele trecute, într-o emisiune televizată, Bogdan Stancu a comentat la Dolce Sport posibilitatea transferului său la Al Ittihad.Eu mi-am dat acordul să merg acolo cu domnul Piţurcă, pentru că îl cunosc foarte bine şi ştiu că m-a ajutat foarte mult. E un antrenor valoros. Nu cred ca îmi va fi greu să mă adaptez, însă nu ştiu momentan de ce acest  transfer trenează, cu toate că şi cluburile au ajuns la un numitor comun pentru trecerea mea la Al Ittihad”, a declarat Bogdan Stancu.