Fotbal international

Bogdan Stancu, aproape de un transfer în Turcia. “Sunt doar mici detalii de pus la punct!”

06.01.2019 | 09:02
Bogdan Stancu aproape de un transfer in Turcia Sunt doar mici detalii de pus la punct

Bogdan Stancu a fost pe lista de transferuri a FCSB-ului, informaţie oferită de FANATIK  în urmă cu o lună, dar “Motanul” este la un pas să semneze cu o grupare din Turcia. Gigi Becali a recunoscut că a discutat cu atacantul român, dar că oferta făcută de Genclerbirligi, formaţie pentru care a jucat între 2013 şi 2017, este una uriaşă: 400.000 de euro la semnătură şi 900.000 de euro în fiecare an.

Erkan Sozeri, antrenorul formaţiei Genclerbirligi, a vorbit despre posibilitatea ca Bogdan Stancu să revină, iar acesta a dezvăluit că turcii mai au de pus câteva lucruri la punct înainte să oficializeze transferul “Motanului”. Mai mult, Sorezi a avut numai cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român.

Bogdan Stancu, aproape de un transfer la Genclerbirligi

“Vrem să aducem un jucător care să aducă un plus echipei. Stancu vrea şi el să semneze cu noi. La Stancu mai sunt doar mici detalii, aşa cred. Am colaborat şi înainte cu el. Consider că este un jucător potrivit pentru echipa noastră, din punct de vedere al caracterului, vârstei şi profilului de fotbalist”, a spus Erkan Sozeri, antrenorul lui Genclerbirligi.

Bogdan Stancu, felicitat de colegi pentru un gol înscris

În vârstă de 31 de ani, Bogdan Stancu a rămas liber de contract la începutul lunii decembrie după ce şi-a reziliat contractul cu Bursaspor. Atacantul român a jucat pe parcursul carierei la echipe precum Genclerbirligi, Orduspor, Galatasaray, FCSB, Unirea Urziceni, Argeş Piteşti şi CS Mioveni. Pentru Genclerbirligi Ankara, echipă la care ar putea ajunge în această iarnă, a bifat 95 de prezenţe, a dat 35 de goluri şi a oferit 13 pase decisive.

Bogdan Stancu a debutat pentru echipa naţională a României pe 11 august 2010 într-un meci amical pierdut de “tricolori” în faţa Turciei, scor 0-2. “Motanul” a bifat 52 de selecţii la echipa naţională a României şi a dat 14 goluri.

  • 1.000.000 de euro este cota lui Bogdan Stancu, conform transfermarkt.com
  • 5.000.000 de euro a plătit Galatasaray pentru transferul lui Bogdan Stancu de la FCSB