Sport

Bogdan Vătăjelu dezvăluie secretul pentru revirimentul Universității Craiova: „Avem foarte multă calitate în atac”

Fundașul stânga al Universității Craiova, Bogdan Vătăjelu, a dezvăluit care este secretul seriei de șapte victorii consecutive în Casa Pariurilor Liga 1.
14.03.2022 | 16:41
Bogdan Vatajelu dezvaluie secretul pentru revirimentul Universitatii Craiova Avem foarte multa calitate in atac
Universitatea Craiova a ajuns la opt meciuri consecutive fără înfrângere în Casa Pariurilor Liga 1, iar Bogdan Vătăjelu speră la locul doi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova reintră în cursa pentru primele două locuri din Casa Pariurilor Liga 1 și se află la doar un punct de FCSB, respectiv 11 puncte de CFR Cluj.

Bogdan Vătăjelu are încredere în forța Universității Craiova: „Avem un lot foarte bun, de nivelul celor două contracandidate”

Fundașul stânga al Universității Craiova, Bogdan Vătăjelu, consideră că „leii” trebuie să își ia revanșa în acest play-off: „Avem un lot foarte bun, de nivelul celor două contracandidate. Sper să se vadă şi în acest play-off, simt că avem ceva de demonstrat”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Vătăjelu e convins că distanța de CFR e prea mare pentru a mai putea vorbi realist despre titlu: „Distanţa de CFR e mare şi nu cred că e cazul acum să mai vorbim de campionat, dar asta nu înseamnă că nu ne vom bate în fiecare meci şi sperăm să le arătăm şi suporterilor că chiar avem echipă”.

Jucătorul oltenilor e de părere că CFR Cluj a reușit să se distanțeze datorită faptului că sunt o echipă foarte pragmatică: „CFR‑ul e la distanţa asta pentru că au fost mult mai pragmatici, dar nu e ca şi când ar defila cu cineva”.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu vrea două trofee la finalul acestui sezon: „Este un scenariu plauzibil pentru noi”

Pentru Vătăjelu, Universitatea Craiova trebuie să se concentreze pe câștigarea Cupei României și a Supercupei: „Cred că un loc doi şi Cupa României este un scenariu plauzibil pentru noi. Dacă vine şi Supercupa la începutul sezonului viitor, o să ne bucurăm şi mai mult”.

Chiar și în aceste condiții locul doi rămâne un obiectiv foarte important pentru U Craiova: „La titlu nu cred că are sens să ne gândim, aceea ar fi o minune, dar locul doi şi Cupa cred că ne sunt la îndemână, mai ales dacă vom continua cu acest joc pragmatic şi foarte atent. Este foarte important că nu am mai primit decât foarte puţine goluri”.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjealu pune revenirea Craiovei în lupta la titlu pe seama siguranței din apărare: „Cumva am început să plecăm de la ideea aceasta, hai să nu mai primim gol şi să ne apărăm cât mai atent, pentru că oricum în atac avem foarte multă calitate, deci de înscris vom înscrie. Ceea ce s‑a întâmplat, am şi înscris în fiecare meci din acest sezon”.

Ce crede Vătăjelu că trebuie să facă U Craiova pentru a câștiga titlul anul viitor: „Acest stil al nostru mai pragmatic este mult mai util”

Dacă Universitatea Craiova vrea să câștige titlul în Casa Pariurilor Liga 1, echipa trebuie să își păstreze pragmatismul pe care l-a arătat la ultimele meciuri: „Cred că acest stil al nostru mai pragmatic este mult mai util pentru sezonul viitor, mai ales, pentru că e clar că adunăm multe puncte aşa şi funcţionează, aşa se câştigă campionatele.

ADVERTISEMENT

Rezultatele pozitive şi constanţa în ele înseamnă foarte mult, aţi văzut că atunci când începe seria negativă, cum din păcate s‑a întâmplat în toamnă, e mai dificil de întrerupt”, a spus jucătorul într-un interviu pentru revista clubului.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova: 2,30 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT