Fotbal intern

Bogdan Vintilă, pariul câștigător al lui Gigi Becali! FCSB e neînvinsă în campionat de două luni, de când s-a schimbat antrenorul

03.11.2019 | 11:47
Bogdan Vintila pariul castigator al lui Gigi Becali FCSB e neinvinsa in campionat de doua luni de cand sa schimbat antrenorul
ADVERTISEMENT

Antrenorul Bogdan Vintilă este pariul câștigător al lui Gigi Becali, FCSB fiind neînvinsă în Casa Pariurilor Liga 1 de mai bine de două luni. Tehnicianul a fost adus în locul lui Vergil Andonache după etapa a șasea, atunci când ”roș-albaștrii” se aflau pe un neverosimil loc 11 în clasament.

Bogdan Vintilă, pariul câștigător al lui Gigi Becali

Debutul noul antrenor al FCSB-ului a fost unul negru, vicecampioana României fiind învinsă în deplasare cu 4-0 de Gaz Metan Mediaș și a coborât pe ultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1. Se părea că nici Bogdan Vintilă nu va avea o viață prea lungă pe banca tehnică a ”roș-albaștrilor”, însă în cele din urmă el a reușit să redreseze corabia și a devenit pariul câștigător al lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Începând cu etapa a opta și până în prezent, FCSB nu a mai cunoscut înfrângerea în campionat, Bogdan Vintilă devenind astfel talismanul norocos al echipei. În cele șapte etape jucate de atunci, vicecampioana din Casa Pariurilor Liga 1 a înregistrat cinci victorii (cu Viitorul, Universitatera Craiova, Academia Clinceni, Chindia Târgoviște și Hermannstadt) și două remize (cu CFR Cluj și Dinamo).

FCSB poate urca pe loc de play-off cu o victorie cu Sepsi

Rezultatele pozitive obținute ”roș-albaștri” sub comanda lui Bogdan Vintilă i-au dus foarte aproape de locurile de play-off. În acest moment, FCSB se află pe locul șapte în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, la egalitate de puncte cu Poli Iași, formația aflată pe poziția a șasea, iar o victorie cu Sepsi îi va urca pe loc de play-off.

ADVERTISEMENT

Partida FCSB – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a dezvăluit că Bogdan Vintilă a ajuns pe banca tehnică a ”roș-albaștrilor” fiindu-i propus lui Gigi Becali de omul său de încredere Ionuț Luțu.