Fotbal intern

Revoltă în vestiar la FCSB împotriva lui Bogdan Vintilă. Jucătorii au refuzat să se antreneze! Exclusiv

30.06.2020 | 12:10
Revolta in vestiar la FCSB impotriva lui Bogdan Vintila Jucatorii au refuzat sa se antreneze Exclusiv
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă a pierdut definitiv vestiarul la FCSB. Antrenorul nu mai este ascultat de jucătorii săi, care acuză lipsa de comunicare și programul făcut de Vintilă.

Din informațiile FANATIK, Dennis Man și colegii săi au avut o reacție de revoltă în zilele dinaintea meciului de la Giurgiu, cu Astra, refuzând să iasă la unul dintre antrenamentele săptămânii trecute.

ADVERTISEMENT

Distanțarea dintre Vintilă și jucători – că tot e în trandul ultimelor luni acest termen! – s-a mărit în urma declarațiilor antrenorului care și-a acuzat elevii de lipsa personalității!

Jucătorii de la FCSB s-au întors împotriva lui Bogdan Vintilă. Au refuzat să iasă la antrenament!

FCSB este în criză de la reluarea campionatului în Liga 1. Trei meciuri jucate, două eșecuri (la Cluj și la Giurgiu) și un punct pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș. Victoria din Cupă cu Dinamo este doar excepția.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Gigi Becali este pe locul 4, la egalitate de puncte cu FC Botoșani, cu care are meci sâmbătă pe Arena Națională. Cele două echipe se bat pentru locul de cupă europeană, ele putând merge ambele în Europa dacă FCSB câștigă Cupa României.

FANATIK a dezvăluit, imediat după Dinamo – FCSB 0-3, că patronul roș-albaștrilor i-a transmis lui Bogdan Vintilă că va continua la FCSB doar dacă ia Cupa! Cel care stă pe bancă este în corzi! Cu atât mai mult cu cât are mari probleme cu vestiarul.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute jucătorii nu au mai acceptat programul făcut de Bogdan Vintilă și de staff-ul său și au refuzat să iasă la unul dintre antrenamente! Au acuzat și lipsa de comunicare a antrenorului cu ei. În acest moment, falia dintre Vintilă și elevii săi este evidentă!

Ce se ascunde în spatele declarațiilor lui Gigi Becali după Astra – FCSB 3-2: Mihai Stoica i-a convins pe jucători să se antreneze! „Vintilă, săracul, e aerian!”

După ce FCSB a pierdut la Giurgiu un meci pe care l-a avut în mână la 2-0, Gigi Becali a avut pentru prima oară un discurs împotriva lui Bogdan Vintilă. Adică la adresa celui despre care spunea că va fi pe viață la FCSB!

ADVERTISEMENT

Normal că e și vina antrenorului. Dacă ai 2-0 și pierzi meciul, e vina tuturor. Vintilă a zis și el. Săracul, e aerian! Se pierde în fața camerelor, O să vorbesc cu Meme Stoica să stea pe bancă. Nu există cineva care să mobilizeze echipa! Vintilă nu poate! El nu are autoritate!

La ora asta, voi continua cu Vintilă! Dar nu orice s-ar întâmpla. Jocul îmi place, dar nu și rezultatele. Am pierdut cinci puncte în ultimele două meciuri”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Ce se ascunde în spatele acestor declarații ale lui Becali? Patronul roș-albaștrilor face de fapt aluzie la ce s-a întâmplat în vestiar zilele trecute când jucătorii nu au vrut să iasă la antrenamente! Aceștia nu-l mai ascultă pe Vintilă.

Iar omul care i-a convins pe jucători să renunțe la revoltă și să iasă pe terenurile de la Berceni, la pregătire, a fost Meme Stoica. Adică cel pe care Becali îl cere acum pe bancă, pentru că „Vintilă, săracul, este aerian! Nu are autoritate!”

Bogdan Vintilă a vorbit doar despre lipsa de personalitate a jucătorilor, nimic despre „personalitatea” lui!

Ruptura dintre Bogdan Vintilă și vestiarul pe care îl conduce a fost sugerată inclusiv de declarațiile pe care antrenorul le-a oferit după Astra – FCSB 3-2. A acuzat „lipsa de personalitate a jucătorilor”.

Mă aşteptam ca din primii 11 să rezolv meciul. Jucătorii de pe bancă au adus un plus, dar nu am putut marca. Plătim tribut lipsei de personalitate din faţa porţii. Este greu de recuperat distanţa. Ce titlu? Este în pericol și locul de cupă europeană dacă nu ne trezim”, a declarat Vintilă după meciul de la Giurgiu.

Jucătorii au primit reticent în vestiar aceste critici, mai ales că antrenorul nu și-a asumat vreo vină pentru eșec. Bogdan Vintilă nu a vorbit însă nimic despre faptul că Gigi Becali a dat peste cap echipa cu înlocuirea lui Adrian Petre la pauză, la 2-1 pentru FCSB. Asta ca o înțepătură la „personalitatea” celui care stă pe bancă la FCSB.

Și, aproape sigur, din informațiile FANATIK, Bogdan Vintilă are șanse din ce în ce mai mici să fie la echipă și din toamnă. Chiar dacă FCSB va prinde biletul de Europa!

  • 1 punct din 9 posibile a obținut Bogdan Vintilă cu FCSB de la reluarea campionatului, echipa ieșind, practic, din lupta pentru titlu
  • 5.000 de euro lunar este salariul lui Bogdan Vintilă la FCSB, căruia Gigi Becali i-a prelungit recent contractul pentru „doar” un sezon

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,77 este cota pentru „gazdele deschid scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: