Fotbal intern

BOMBĂ în Grant! Rapid vrea un fotbalist de 6 milioane euro!

Cu planul de reorganizare aproape aprobat, formaţia giuleşteană începe o nouă eră. După Daniel Niculae, în Grant se vorbeşte tot mai mult de o revenire, la vară, a încă unui idol....
11.03.2014 | 14:54
BOMBA in Grant Rapid vrea un fotbalist de 6 milioane euro

Cu planul de reorganizare aproape aprobat, formaţia giuleşteană începe o nouă eră. După Daniel Niculae, în Grant se vorbeşte tot mai mult de o revenire, la vară, a încă unui idol.

Daniel Niculae a semnat cu Rapid un angajament pînă în vară şi aşteaptă să primească “cartea verde” pentru a juca, după o pauză de opt ani, într-o partidă oficială pentru alb-vişinii. La finalul acestu sezon, atacantul are şanse mari să continue în Grant în cazul în care nu-şi va găsi o grupare în străinătate. Come-back-ul lui “Nico” nu este, însă, singura lovitură de piaţa transferurilor la care se gîndesc oficialii Rapidului. Conform unor surse, giuleştenii visează la revenirea lui Cristian Săpunaru, fotbalist legitimat în prezent la Elche. Fundaşul dreapta nu are, însă, o situaţie prea fericită la gruparea din Primera Division şi nu ar refuza un transfer în Giuleşti în cazul în care situaţia sa la Elche nu se va schimba radical.

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CEAHLAUL PIATRA NEAMT 1-1,LIGA 1 (8.04.2010)

“Pe Nico l-am adus, îl aştept şi pe Săpun ca să predau liniştit ştafeta”

Daniel Pancu, unul dintre idolii tribunelor alb-vişinii, îl aşteaptă cu braţele deschise pe fundaşul lui Elche şi vrea să cîştige alături de Săpunaru şi Niculae un nou titlu cu Rapid. Golgheterul feroviarilor dezvăluie că urmează să vorbească cu Cristian Săpunaru pentru a-l convinge să îmbrace, pentru un tur de campionat, tricoul echipei alături de care este sufleteşte şi să se continue emulaţia unică creată în Grant. “Gata, l-am adus pe Nico aici, acum îl aştept şi pe Săpunaru să predau ştafeta! Îl aştept şi pe el în Giuleşti, mai ales că avem şanse mari să promovăm, şi să readucem Rapidul acolo unde îi este locul. Şi, de ce nu, să mai cîştigăm un titlu împreună. Este greu, dar nu imposibil. O să vorbesc şi eu cu el, dar decizia este a lui după ce o să ia în calcul toţi factorii din viaţa lui”, a spus Pancu pentru FANATIK.RO.

“Mă voi întoarce la Rapid cînd va veni momentul”

La finalul lunii decembrie a anului trecut, Cristian Săpunaru a acordat, în exclusivitate pentru FANATIK, un interviu în care a vorbit despre situaţia din Giuleşti. Întrebat cînd va reveni în Giuleşti, fundaşul dreapta a declarat: “Mai am doi ani şi jumătate de contract cu Elche. Voi veni la Rapid cînd va veni momentul. Ca jucător sau ca suporter în tribună. Nu pot spune o dată exactă, nu ştiu ce voi face mîine, dar peste doi ani şi jumătate…”. Ca şi în cazul lui Daniel Niculae, salariul fundaşului ar urma să fie suportat, pe lîngă viitorii patroni din exterior, oameni potenţi financiar şi susţinători ai Rapidului fiind dornici să ajute continuarea spiritului unic de la Rapid.

61 de partide a jucat Săpunaru în tricoul Rapidului şi a marcat 6 goluri

6 milioane a costat transferul lui Săpunaru la Porto, plătit în două tranşe de către gruparea lusitană

Tags: