Life

Bombă în lumea mondenă! Nicoleta Voicu și Mihai Albu au fost cuplați timp de 4 luni: „Era după divorțul meu”

01.10.2020 | 16:44
Bomba in lumea mondena Nicoleta Voicu si Mihai Albu au fost cuplati timp de 4 luni Era dupa divortul meu
ADVERTISEMENT

Nicoleta Voicu și Mihai Albu au fost împreună! Dezvăluirea a fost făcută chiar de către cei doi într-o emisiune de televiziune, iar relația a fost bine ținută în secret, căci totul s-a petrecut în urmă cu 5 ani.

Nicoleta Voicu și Mihai Albu au fost împreună

Fosta parteneră a lui Gheorghe Turda a povestit că a mers la atelierul de creație al ex-ului Iuliei Albu și, din vorbă în vorbă, s-a legat o prietenie specială ce s-a transformat într-o idilă ce a durat 4 luni.

ADVERTISEMENT

Mihai a recunoscut relația pe care a avut-o cu Nicoleta în cadrul Teo Show, unde a intervenit prin videocall, și a spus că s-au apropiat pentru că amândoi au suferit foarte mult din dragoste.

Mihai tocmai se despărțise de Iulia Albu, iar Nicoleta a trecut cu greu de separarea de cântărețul de muzică populară.

ADVERTISEMENT

„L-am contactat ca orice om pe lumea asta pe Mihai Albu. Te cuceresc toate creațiile, totul. 

Am făcut o primă comandă de pantofi cu baretă. Apoi am zis stai că noi fetele avem nevoie și de alte accesorii. La a doua sau a treia întâlnire m-a impresionat Mihai cu destăinuiri de suflet pe care nu le spui oricui”, a declarat Nicoleta Voicu la Kanal D.

„A fost o perioadă foarte frumoasă”

Aceasta a spus că idila lor s-a consumat în atelierul unde fashionistul creează pantofi tocmai ca să nu afle presa.

ADVERTISEMENT

„În 2014 sau 2015 ne-am cunoscut, oricum eram după divorțul meu. A fost o perioadă foarte frumoasă. Dacă nu eram după niște eșecuri, s-ar fi legat probabil ceva mai mult.

Acum au trecut anii, fiecare e cu viața lui. Atunci a fost un moment, iar dacă nu-l fructifici pierzi oarecum trenul”, a spus Mihai Albu în aceeași emisiune.

ADVERTISEMENT

Dincolo de prietenie, pe Mihai l-a interesat cel mai mult să o pună în valoare pe Nicoleta Voicu, făcând tot accesorii și pantofi special pentru ea.

Cei doi țin și acum legătura și comunică destul de des, chiar dacă nu se poate vorbi despre o poveste de iubire.

 

 

ADVERTISEMENT