Life

Nicoleta Voicu îl atacă pe Gheorghe Turda la scurt timp după ce s-au împăcat: „Dincolo de camere e diferit”

21.07.2020 | 16:19
Nicoleta Voicu îl atacă pe Gheorghe Turda la scurt timp după ce s-au împăcat: „Dincolo de camere e diferit”
Nicoleta Voicu are o relație greu de înțeles cu Gheorghe Turda. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Nicoleta Voicu s-a împăcat recent cu Gheorghe Turda, însă se pare că între cei doi lucrurile nu sunt roz nici acum, după ce și-au acordat o nouă șansă la iubire.

Nicoleta Voicu, noi atacuri la adresa lui Gheorghe Turda

Interpreta de muzică populară a spus că Gheorghe este un om diferit în spatele camerelor de luat de vederi, lucru care o indignă foarte tare.

ADVERTISEMENT

Aceasta l-a acuzat din nou de infidelitate pe cântăreț, într-o intervenție pe care a avut-o la Antena Stars.

„Mă surprinde că dincolo de camerele de filmat este o altă persoană. În momentul ăla este diferit. Dincolo de aspectul pe care îl vede publicul este un om insistent, un om agasant, un om care folosește șantajul emoțional. I-am căzut în plasă pentru că a folosit fotografii cu nepoții lui, iar eu am avut o relație aparte cu ei.

ADVERTISEMENT

Am încercat și o împăcare, o mediere între două suflete rătăcite. Sau poate că el și-a dorit un alt fel de relație. O relație care pe mine nu mă definește. Adică una ascunsă. Nu sunt genul de femeie din casa căreia să intri seara și să ieși dimineața. Efectiv, am sentimentul că nu pot să scap de el”, a spus Nicoleta Voicu la postul de televiziune mai sus menționat.

„Am acceptat inelul, am rămas la el în seara respectivă

„În momentul în care urc la tine în mașină, îți sună telefonul și tu nu răspunzi, se ridică semne de întrebare. Când am rămas într-una din seri la el, eram inabordabilă, nu-i mergea cu mine și îl văd că dispare din bucătărie.

Apoi, după câteva minute vine și scoate ceva din buzunar, o cutiuță, din care a răsărit un inel care reprezenta o astfel de împăcare.

ADVERTISEMENT

Am acceptat inelul, am rămas la el în seara respectivă și într-un moment de liniște a zis așa „Știi ce mi-aș dori, dar să nu dai în presă. Să gravezi data ta de naștere și inițialele numelui meu.” Parcă eram într-un film. I-am zis că mergem, că facem. M-a surprins puțin. În spatele meu este tot timpul el, nu pot să scap de el, niciodată”, a completat Voicu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri