Fotbal international

Real Madrid sărbătorește Liga Campionilor alături de fani! Ronaldo, discursul de adio?!

27.05.2018 | 17:34
Real Madrid sarbatoreste Liga Campionilor alaturi de fani Ronaldo discursul de adio

Jucătorii și staful tehnic al echipei Real Madrid vor sărbători alături de fani câștigarea pentru a 13-a oară a Ligii Campionilor. Manifestațiile vor avea loc în această seară în capitala Spaniei.

UPDATE, ora 22:19. Cristiano Ronaldo le-a vorbit fanilor de la balcon, dar nu a pomenit nimic despre o eventuală plecare: “Vă mulţumesc că sunteţi aici. E un nou moment neuitat pentru noi. Am făcut istorie, mulţumesc tuturor fanilor care ne-au susţinut. Suntem foarte fericiţi, hala Madrid!”, a spus Ronaldo.


UPDATE, ora 21:19 /

Cristiano Ronaldo a fost cel mai urmărit fotbalist al serii. Starul portughez a anunţat după finala de la Kiev că ar putea să plece, însă fanii nu-şi doresc acest lucru. “Rămâi la Real”, i-au strigat suporterii madrilenii.


UPDATE, ora 19:19 /

Fanii lui Real Madrid îi aşteaptă pe jucătorii antrenaţi de Zinedine Zidane în Plaza de Cibeles. De la ora 19:00, suporterii vor începe petrecerea în centrul capitalei Spaniei.


Superstarul Cristiano Ronaldo şi coechipierii săi se vor întâlni prima dată cu oficialitățile orașului Madrid la ora 19:15 (ora României) la Catedrala de Almudena.

Real Madrid sărbătorește Liga Campionilor alături de fani în Plaza de Cibeles

Apoi, jucătorii de la Real Madrid se vor îndrepta spre Plaza de Cibeles, acolo unde la de la ora 21:15, vor sărbători alături de fani câștigarea Ligii Campionilor. Plaza de Cibeles este locul tradițional de întâlnire al fanilor ”galacticilor”, acolo unde suporterii ”blanco” au sărbătorit aseară succesul de la Kiev.

Real Madrid va sărbători alături de fani, în Plaza de Cibeles, câștigarea pentru a 13-a oară a Ligii Campionilor
Real Madrid va sărbători alături de fani, în Plaza de Cibeles, câștigarea pentru a 13-a oară a Ligii Campionilor

O oră mai târziu, la 22:15, madrilenii vor ajunge pe stadionul Santiago Bernabeu, unde le vor prezenta fanilor a treia Ligă a Campionilor câştigată la rând în cadrul unui eveniment care va începe la ora 23:00.

Real Madrid este campioana Europei! Galacticii au câştigat cu 3-1 finala împotriva lui Liverpool şi au câştigat a 13-a Ligă a Campionilor din istorie! Este al treilea trofeu la rând pentru echipa lui Zinedine Zidane, antrenorul francez fiind artizanul celor trei succese la rând ale “galacticilor”.

Noua şi vechea campioană din Liga Campionilor a ajuns la Madrid, după finala disputată la Kiev. Elevii lui Zinedine Zidane au aterziat în jurul orei locale 10:00 pe aeroportul din capitala Spaniei într-o atmosferă de sărbătoare. Sergio Ramos a fost primul care a coborât din avion cu trofeul Ligii Campionilor în braţe, fiind urmat de colegii şi staff-ul tehnic al lui Real.