Fotbal intern

Botoşani, acuze dure la adresa FCSB-ului după ce Mihai Roman nu poate juca sâmbătă. “E o clauză abuzivă. Mă pune să plătesc 100.000 €!”

07.11.2019 | 10:29
Botosani acuze dure la adresa FCSBului dupa ce Mihai Roman nu poate juca sambata E o clauza abuziva Ma pune sa platesc 100000 E
ADVERTISEMENT

FC Botoşani se duelează cu FCSB în etapa a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1, sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20.30, iar moldovenii au lansat acuze dure la adresa lui Gigi Becali după ce Mihai Roman nu va putea juca în partida de pe “Stadionul Municipal” pentru că latifundiarul din Pipera a trecut în contract o clauză de 100.000 de euro dacă moldovenii îl vor folosi împotriva vicecampioanei României.

Botoşani, acuze dure la adresa FCSB-ului după ce Mihai Roman nu poate juca sâmbătă

„Cei de la FCSB au pus o condiție când l-am transferat. Dacă joacă cu FCSB, plătesc o mare penalitate. L-am sunat pe domnul Becali și i-am cerut un favor, să joace Mihai Roman în meciul de sâmbătă. Nu a fost de acord. Chiar m-am supărat. Mi-a spus: “Nu. Contractul e contract”. Mă pune să plătesc 100.000 de euro dacă vreau să joace Mihai Roman.

ADVERTISEMENT

Este o clauză abuzivă, dar noi am semnat contractul. Nu am crezut nicio secundă că va refuza. Eu am fost foarte deschis cu ei, dar o să fiu de acum mult mai atent când transferăm un jucător la FCSB, dacă vom mai transfera, a spus Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani, conform prosport.ro.

Mihai Roman a dat două goluri în 6 meciuri jucate în sezonul 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1

Mihai Roman a fost cedat de FCSB la FC Botoşani pe 2 septrembrie 2019, după ce mijlocaşul ofensiv în vârstă de 35 de ani evoluase pentru formaţia roş-albastră în 28 de meciuri şi a dat 2 goluri. Fotbalistul a revenit la formaţia antrenată de Marius Croitoru şi a semnat un contract valabil până în vara anului 2021. În sezonul 2019 – 2020 a jucat în 6 meciuri pentru FC Botoşani şi a dat două goluri.

ADVERTISEMENT
  • FC Botoşani – FCSB se joacă sâmbătă, 9 noiembrie, ora 20.30, în etapa 16 din Casa Pariurilor Liga 1, pe “Stadionul Municipal”, LIVE VIDEO pe FANATIK. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport.