Fotbal intern

Surpriză! Bratu a dezvăluit stranierul cu cel mai mare salariu din lotul lui Dinamo: „Ceilalți au maximum 7.000 de euro”

24.12.2018 | 18:33
Surpriza Bratu a dezvaluit stranierul cu cel mai mare salariu din lotul lui Dinamo Ceilalti au maximum 7000 de euro

Florin Bratu a fost dat afară de la Dinamo din cauza rezultatelor modeste obținute în debut de sezon. Locul său pe banca tehnică a fost luat de Claudiu Niculescu, însă doar pentru scurt timp, „lunetistul” fiind înlocuit la rândul său de Mircea Rednic.

Nu doar rezultatele modeste l-au îndepărtat pe Bratu de Dinamo, ci și un conflict cu Dan Nistor, cel mai valoros om din lot. Antrenorul a dezvăluit că singurul jucător străin din lotul lui Dinamo cu un salariu bun pentru România este Tomislav Gomelt, jucătorul luat de la CFR Cluj. FANATIK a dezvăluit că şefii “câinilor” au vrut să-i rezilieze contractul croatului, însă acesta s-a opus, la fel ca şi alţi jucători din lot. 

În rest, Bratu spune că jucătorii nu au salarii mai mari de 7.000 de euro, majoritatea aflându-se în jurul sumei de 4-5.000 de euro.

Tomislav Gomelt este om de bază la Dinamo
Tomislav Gomelt este om de bază la Dinamo

Bratu a dezvăluit cine are cel mai mare salariu de la Dinamo

“Singurul salariu bun pentru România este cel al lui Gomelt. Restul câştigă 4000-5000 de euro, 6000 sau 7000. Gomelt a venit cu un CV bun, are o vârstă bună şi poate fi vandabil. Eu cred că Dinamo ar trebui să-l ţină, ar fi o decizie bună să nu-l dea. Cu Craiova a făcut un meci extraordinar!

Îmi asum nişte greşeli. Ştiu ce am greşit. În unele momente am sărit calul, la nivel de autoritate. Mi-am dat seama unde am greşit, trebuia să gestionez altfel situaţia, să fiu mai echilibrat. Involuntar cred că am atras antipatii. Şi la transferuri puteam face lucruri mai bune, dar acestea erau condiţiile la Dinamo” – a spus Florin Bratu la TV Digi Sport.

Dinamo a încheiat anul 2018 pe locul 11, cu numai 22 de puncte. „Câinii” au șanse minime să mai prindă play-off-ul. Nu vor fi siguri de prezența în primele șase locuri nici în situația în care își vor câștiga toate cele șase meciuri rămase de disputat până la finalul stagiunii.

Tags: