Fotbal international

Bundesliga s-ar putea relua la începutul lunii mai cu 239 de spectatori în tribune! Calculul prin care nemții au ajuns la acest număr

07.04.2020 | 13:05
Bundesliga sar putea relua la inceputul lunii mai cu 239 de spectatori in tribune Calculul prin care nemtii au ajuns la acest numar
ADVERTISEMENT

Jucătorii din Bundesliga au început antrenamentele, iar nemții au stabilit criteriile de disputare a meciurilor cu porţile închise, mai exact cu 239 de spectatori în tribune.

Bundesliga se va relua cu 239 de spectatori în tribune

Oficialii ligii germane de fotbal doresc ca meciurile din Bundesliga să se reia la începutul lunii mai și au analaizat mai multe scenarii pentru a permite relansarea competiției, întreruptă pe 11 martie.

ADVERTISEMENT

Una dintre măsurile avute în vedere o reprezintă disputarea partidelor cu porților închise și, conform cotidianului german bild, a fost fixat la numărul maxim de 239 de spectatori pe stadion, în cursul unei partide.

De asemenea, în tribunele arenelor vor fi autorizate 113 persoane, printre care și stewarzi, și un număr mic de jurnaliști.

ADVERTISEMENT

Jucătorii din Bundesliga au revenit la antrenamente

Jucătorii din Bundesliga au revenit la antrenamente cu măștile pe față și au început să-și reia activitățile în grupuri mici. Bundesliga este așteptată să se reia pe data de 1 sau 8 mai.

Alexander Kekule, un virolog german, consideră că este o măsură de protecție bună a jucătorilor: „În primul rând, în zilele dinaintea unei partide, fotbaliștii vor trebui izolați și testați frecvent. 

ADVERTISEMENT

Purtarea măștilor pe figură este de asemenea o soluție la antrenament. E ca și cum le-am crea o bulă de protecție”.

„În acest an nu cred că e posibil ca suporterii să vină la stadion. Lor trebuie să li se explice foarte clar de ce trebuie să stea acasă, în timp ce favoriții lor se bucură de acest statut privilegiat, de a ieși și de a juca”, a mai spus virologul german.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă întreaga planetă se află în plină pandemie, iar economiștii avertizează asupra faptului că este posibil ca planeta să se confrunte cu o criză financiară, șefii lui Bayern Munchen i-au prelungit contractul lui Hans Flick, antrenorul campioanei Germaniei.

Hans Flick a fost bucuros după prelungirea contractului și a vorbit despre următoarele obiective pe care și le propună să le atingă cu Bayern Munchen.

„Abia aștept să îmi îndeplinesc următoarele obiective alături de staff și echipă. Discuțiile cu Karl-Heinz Rummenigge, Oliver Kahn și Hasan Salihamidzic au fost foarte bune.

Am stabilit direcția clubului pentru anii care vin și sunt sigur că putem obține multe împreună“, a fost prima declarație oferită de  Hans Flick după ce a semnat contractul.

Cu Hans Flick pe banca tehnică, Bayern Munchen a obținut 18 victorii, un egal și două înfrângeri dintr-un total de 21 de meciuri.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete