Fotbal intern

Bunurile stadionului Ilie Oană din Ploiești au fost scoase la vânzare! Băncile de rezerve și instalația de sonorizare intră la licitație

08.10.2019 | 12:52
Mai multe bunuri ale stadionului Ilie Oană din Ploiești au fost scoase la vânzare prin licitație publică
ADVERTISEMENT

Mai multe bunuri ale stadionului Ilie Oană din Ploiești au fost scoase la vânzare prin licitație publică. Firma ViaInsolv, lichidatorul judiciar al FC Petrolul SA, firma patronată de Dan Capră, fostul finanțator al grupării prahovene, a anunțat că valoarea bunurilor a fost diminuată cu 50%.

Bunurile stadionului Ilie Oană din Ploiești au fost scoase la vânzare

Conform site-ului realitateadeprahova.net, printre bunurile de la stadionul Ilie Oană din Ploiești care au fost scoase la vânzare se numără băncile de rezervă, instalaţia de sonorizare, canapelele, televizoarele, aparatele de aer condiţionat din loje şi aparatura din sala de forţă sau dotările din vestiarelele arenei. Suma de la care va porni licitaţia este de 112.011 lei, fără TVA, şi se doreşte vânzarea în bloc a tuturor bunurilor.

ADVERTISEMENT

Fotbal Club Petrolul SA a intrat în insolvență în februarie 2015, iar în iunie 2016 s-a declarat falimentul. Echipă finanţată la acea dată de fraţii Capră, avea la data intrării în insolvenţă datorii de aproximativ 40 de milioane de lei, din care mai mult de jumătate, 20,2 milioane lei, către bugetul de stat, respectiv către Administrația Județeană a Finanțelor Publice Prahova.

Spectatorii au umplut stadionul Ilie Oană la meciul România – Insulele Feroe din preliminariile Euro 2020

Petrolul și-a propus promovarea în Casa Pariurilor Liga 1

După desființare, clubul Petrolul Ploiești a fost reînfiinţat de către suporteri şi înscris în campionatul judeţean. După trei promovări succesive, Petrolul Ploieşti a ajuns în Liga 2 și și-a propus în acest sezon urcarea în Casa Pariurilor Liga 1. După disputarea a zece etape din eșalonul secund al fotbalului românesc, formația pregătită acum de Flavius Stoican se află pe locul zece, cu 15 puncte și un joc mai puțin disputat, la șapte puncte în urma liderului surpriză Turris Oltul Turnu Măgurele.

ADVERTISEMENT