Fotbal intern

Cadoul special al lui Mirko Pigliacelli pentru un suporter al Universităţii Craiova! Moment emoţionant la meciul cu Astra! Video

04.03.2019 | 20:42
Cadoul special al lui Mirko Pigliacelli pentru un suporter al Universitatii Craiova Moment emotionant la meciul cu Astra Video
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli i-a oferit un cadou special unui suporter al Universităţii Craiova înainte de meciul cu Astra Giurgiu. Portarul de 25 de ani a marcat în derby-ul cu FCSB, pierdut de olteni, scor 2-3, iar unul dintre fanii echipei antrenate de Devis Mangia a ieşit în evidenţă.

Cadoul special al lui Mirko Pigliacelli pentru un suporter al Universităţii Craiova. Ce a primit din partea portarului italian

O suporteriţă a Universităţii Craiova i-a ţinut pumnii lui Mirko Pigliacelli înainte să execute penalty-ul din meciul cu FCSB, iar oficialii echipei antrenate de Devis Mangia i-a oferit un cadou special. Femeia a fost invitată la partida cu Astra Giurgiu, iar portarul italian i-a dăruit un tricou cu numărul pe care îl poartă la U Craiova, 13, momentul fiind unul emoţionant.

ADVERTISEMENT

“Cadoul lui Piglia pentru una dintre suporterițele Științei”, a fost mesajul postat de oficialii clubului Universitatea Craiova pe contul oficial de Facebook al clubului. În plus, pe celebra reţea de socializare au fost postate mai multe fotografii de la momentul petrecut înaintea meciului U Craiova – Astra Giurgiu.

Devis Mangia a mers pe mâna pe lui Mirko Pigliacelli la penalty

Devis Mangia, antrenorul U Craiova, a ales să meargă pe mâna lui Mirko Pigliacelli la penalty-ul din meciul cu FCSB. Portarul de 25 de ani a marcat şi la finalul meciului a susţinut că îi place să marcheze, chiar dacă joacă pe postul de portar.

ADVERTISEMENT

“Am avut ocazia să câștigăm, din păcate nu s-a întâmplat. Mister a decis să execut penalty-ul. Eu sunt portar, dar îmi place să și marchez. Dacă Mister a decis asta, m-am dus și am înscris. FCSB este o echipă mare pentru mine, dar consider că a avut și foarte mult noroc. Și noi suntem o echipă foarte puternică, ne luptăm până în ultimul minut al ultimei etape”, a declarat Mirko Pigliacelli la finalul meciului FCSB – U Craiova 3-2.