News

Călin Popescu Tăriceanu, amenințare pe față pentru Viorica Dăncilă! „Finalul va fi același orice ar face. Și atunci…”

01.09.2019 | 20:18
Calin Popescu Tariceanu amenintare pe fata pentru Viorica Dancila Finalul va fi acelasi orice ar face Si atunci

Călin Popescu Tăriceanu a lansat o amenințare pe față pentru Viorica Dăncilă! Președintele ALDE s-a supărat rău de tot pe premier după ce a decis să rupă alianța. Într-o postare publicată pe o rețea de socializare, Tăriceanu califică ultimele acțiuni politice ale Vioricăi Dăncilă drept „o zbatere disperată în încercarea de a se salva de la înec”. „A ajuns să promită cam tuturor parlamentarilor ALDE chiar portofolii ministeriale, doar – doar îi va convinge să i se alăture.

Călin Popescu Tăriceanu, amenințare pe față pentru Viorica Dăncilă!

Şi, cum n-a reuşit, acum a scos pe tarabă, tot pentru colegii mei, inclusiv funcţia de preşedinte al Senatului, pe care am anunţat că o voi elibera la începutul sesiunii parlamentare de toamnă. A făcut-o chiar fără să-şi consulte colegii de partid care aspiră în mod natural la preluarea acestei demnităţi importante, în condiţiile în care partidul domniei sale are o majoritate”, a declarat Tăriceanu

Șeful ALDE s-a enervat după ce Viorica Dăncilă a declarat că a discutat cu mai mulți parlamentari din ALDE nemulțumiți de hotărârea ieșirii de la guvernare și a precizat că s-ar bucura dacă aceștia „s-ar întoarce”. De altfel, declarația premierului vine după informațiile legate de o revoltă a membrilor ALDE. Conform surselor unii dintre ei nu doresc să se implice în campania lui Mircea Diaconu și sunt gata să dezerteze din ALDE pentru a susține la vot guvernul.

Călin Popescu Tăriceanu, amenințare pe față pentru Viorica Dăncilă! Tăriceanu și Dăncilă
Călin Popescu Tăriceanu și Viorica Dăncilă pe vremea când erau în aceeași coaliție. Sursa foto – facebook

„Finalul va fi același orice ar face. Și atunci…”

La schimb, Viorica Dăncilă le-ar putea oferi președinția Senatului și posturi în executiv. „Dragă Viorica, ai grijă, mai ai puţin şi eşti gata să ajungi cu oferta la mine!”, a mai scris Călin Popescu Tăriceanu în mesajul publicat pe Facebook. „Orice ar face însă, și indiferent de tertipurile la care apelează, finalul va fi același: va trebui să vină în fața Parlamentului pentru a dovedi soliditatea susținerii. Și atunci…”, și-a încheiat liderul ALDE postarea.

Vă readucem aminte că ALDE a decis să iasă de la guvernare și să rupă coaliția cu PSD. Călin Popescu Tăriceanu a bătut între timp palma cu PRO România și cei doi lideri au hotărât să-l susțină pe fostul actor Mircea Diaconu în cursa pentru Palatul Cotroceni.