Fotbal intern

Calvarul lui Tudorie a luat sfârșit. A revenit pe teren după nouă luni

21.07.2018 | 12:51
Calvarul lui Tudorie a luat sfarsit A revenit pe teren dupa noua luni

Calvarul lui Tudorie a luat sfârșit. Daniel Oprița, antrenorul principal al formației FC Voluntari a dezvăluit pentru FANATIK.RO că fostul atacant al celor de la FCSB, Alexandru Tudorie, 22 de ani, și-a reluat antrenamentele după aproximativ nouă luni de la operația pe care a suferit-o după ruptura de ligamente încrucișate de la genunchiul drept.

31.10.2017 este ziua pe care atacantul formației FC Voluntari, Alexandru Tudorie vrea să o uite câte mai repede. Fostul atacant al lui FCSB s-a accidentat grav la genunchiul drept în prelungirile partidei din din 16-imile Cupei României (n.r scor 1-0 pentru sibieni). Ulterior diagnosticul a fost unul extrem de dur, iar fotbalistul a plecat de urgență în Turcia pentru a se opera. Intervenția a fost efectuată de către profesorul doctor Omer Taser, specialist în ortopedie şi traumatologie în cadrul Centrului Acibadem. Medicul respectiv a efectuat reconstrucţia de ligament încrucişat anterior la genunchiul stâng, reconstrucţia ligamentului lateral şi repararea meniscului, iar totul s-a terminat cu succes.

Calvarul lui Tudorie a luat sfârșit. Medicul din Turcia îl consultă pe atacantul român
Calvarul lui Tudorie a luat sfârșit. Medicul din Turcia îl consultă pe atacantul român

Calvarul lui Tudorie a luat sfârșit. A revenit pe teren după nouă luni

Contactat de către FANATIK.RO, Daniel Oprița, antrenorul principal al ilfovenilor, a vorbit despre situația lui Alexandru Tudorie. “Alex este pe drumul cel bun. Deja el se antrenează normal cu echipa și jucat pentru noi în meciurile amicale din Slovenia. Bine, încă nu este sută la sută pus la punct cu pregătirea fizică, dar este bine că după atâtea luni de pauză noi ne putem baza pe Tudorie la antrenamente, iar dacă este cazul îl putem folosi și câte 20-30 de minute pe meci. Tudorie este un fotbalist în care eu îmi pun mari speranțe.

El este un jucător de gabarit și ne poate ajuta foarte mult. Însă trebuie să nu ne grăbim pentru că el a trecut printr-o perioadă grea. Și eu am avut accidentări în cariera mea de jucător și știu prin ce trece un fotbalsit după ce începe recuperarea”, a spus Oprița.

Calvarul lui Tudorie a luat sfârșit. Atacantul ilfovenilor este scos de pe teren cu ajutorul medicului
Calvarul lui Tudorie a luat sfârșit. Atacantul ilfovenilor este scos de pe teren cu ajutorul medicului

Problemele medicale ale lui Tudorie s-au terminat

La vremea în care Alexandru Tudorie s-a accidentat antrenorul ilfovenilor era Claudiu Niculescu. După partida respectivă, fostul tehnician al lui FC Voluntari a vorbit despre problemele medicale ale elevului său. “Lui Tudorie i s-a rupt piciorul, e cu piciorul în mână, va fi operat în Turcia, e scos din circuit cel puţin şapte-opt luni ! Cum a plătit arbitrul? A fost delegat la un meci de Liga 1 la trei zile. Aceşti băieţi au mustrări de conştiinţă? Cum plătesc ? El îi făcea semne lui Tudorie să se ridice! Ca să nu mai spun că nu a acordat 11 metri la acea fază!

Păcat de Tudorie, era pe val, era la naţionala de tineret, mă revoltă că am văzut acelaşi arbitru apoi în Liga 1. Probabil şi de asta greşesc aşa des, că nu li se întâmplă nimic. Este incredibil! Nu pot să înțeleg cum nimeni nu pățește absolut nimic, iar pe Tudorie o să îl aștepte un adevărat calvar. Norc că băiatul este tânăr și sper că o să treacă cu bine peste perioada grea prin care o să treacă“, a acuzat Niculescu.

250.000 de euro este cota pe transfermarkt a lui Tudorie

Tags: