Fotbal intern

Camora, la un pas să plece de la CFR Cluj! “Am primit oferta, să vedem ce voi decide!”

03.01.2019 | 11:48
Camora la un pas sa plece de la CFR Cluj Am primit oferta sa vedem ce voi decide

Căpitanul CFR-ului, Mario Camora este la un pas să plece de la echipă! Portughezul a intrat deja în ultimele 6 luni de contract și a venit în țară pentru a discuta de urgență cu șefii din Gruia. Astfel, deși, inițial, s-a discutat despre o avalanșă de oferte din Portugalia, Turcia sau Cipru, Camora a recunoscut că deocamdată este vorba de o singură formație care îl dorește. O ofertă concretă căreia jucătorul trebuie să-i răspundă cât mai repede posibil.

“Am primit oferta de la echipa din Turcia, vom vedea. Am de vorbit cu impresarul despre viitorul meu la CFR si de asta am venit mai repede in tara. O sa vad ce se intampla dupa cele 6 luni de contract ramase. CFR nu mi-a transmis nimic momentan despre prelungirea contractului. Vreau doar sa stiu ce am de facut mai departe si sa fiu linistit”, a declarat Mario Camora la revenirea in România.

Camora, la un pas să plece de la CFR Cluj! Mario Camora in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, marti 4 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mario Camora a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj

Camora, la un pas să plece de la CFR Cluj!

Mario Camora a semnat cu CFR Cluj în urmă cu 8 ani de zile. A evoluat deja în 236 de meciuri pentru ardeleni și a reușit să marcheze de 5 ori. Fundașul stânga al campioanei a câștigat de două ori titlul în Liga 1 Betano, o Cupă a României și o Supercupă. Numit căpitan al echipei, portughezul poate bifa al treilea titlu dacă rămâne la CFR și ardelenii își continuă traseul bun din finalul lui 2018. Clujenii sunt pe primul loc în clasament, cu un avans de 6 puncte față de principala urmăritoare, FCSB.

De altfel și fostul antrenor al echipei, Dan Petrescu declara că singura adversară a CFR-ului este chiar ea. Numai ei ar putea sa piarda campionatul. La FCSB schimarea antrenorului si venirea altor jucatori, nu aduce decat probleme!”, a precizat actualul tehnician al chinezilor de la Guizhoun Hengfeng.

  • 2011 este anul în care a semnat Mario Camora cu CFR Cluj