News

Când apare sezonul 2 din The Haunting of Hill House. Netflix a oferit ultimele detalii

07.08.2019 | 14:29
Cand apare sezonul 2 din The Haunting of Hill House Netflix a oferit ultimele detalii
Când apare sezonul 2 din „The Haunting of Hill House” *foto: twitter

The Haunting of Hill House, serialul care are la baza cartea din 1959 a romancierei Shirley Jackson, a fost un real succes pentru Netflix. Primul sezon al poveștii horror a primit recenzii excelente din partea criticilor de film și numeroase nominalizări la premii importante de televiziune. Acum, fanii nerăbdători după ce cei de la Netflix au anunțat că sezonul 2 al seriei, numit Haunting of Bly Minor, va fi lansat anul viitor.

Sezonul 2 din The Haunting of Hill House este deja în producție

Fanii genului horror au avut parte de o veste excelentă când s-a anunțat The Haunting of Hill House va fi televizat. Ecranizarea romanului din 1959, în care se spune povestea celor cinci frați ai familiei Crain care sufereau de traume după ce au trăit într-o casă bântuită, nu era prea cunoscută publicului larg. Cu toate acestea, prestația actorilor a fost primită excelent de critici iar acum fanii așteaptă cu nerăbdare următorul sezon.

Astfel, filmările noului sezon al seriei horror vor începe chiar la sfârșitul lunii viitoare, în Vancouver, susțin surse din lumea Hollywood-ului. Asta înseamnă că undeva la începutul anului 2020 serialul va fi deja pe internet.

Când apare sezonul 2 din „The Haunting of Hill House”
Când apare sezonul 2 din „The Haunting of Hill House” *foto: netflix

Despre ce e vorba în „The Haunting of Bly Mynor”, al doilea sezon din seria horror Netflix

„The Haunting of Bly Mynor” este inspirat după romanul din 1898 al lui Henry James, numit „The Turning of the Screw”. Directorul Mike Flanagan dorește să „lipească” cele două romane din care sunt inspirate seriile și să facă din al doilea sezon o antologie a primului serial.

Mai mult, o serie din actorii din primul sezon vor continua în roluri noi în sezonul doi. Astfel, Oliver Jacskon-Cohen și Victoria Pedretti, cei care au jucat rolul gemenilor Crain în primul sezon, vor apărea și în noul sezon. Oliver va avea rolul lui Peter, un rezident al localității Bly Manor, în timp ce Victoria va juca rolul lui Nellie, o guvernatoare care se va ocupa de doi copii „neobișnuiți”.