Sporturi

Când e tragerea la sorţi a meciurilor Fed Cup Cehia – România. Când joacă Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu

Cand e tragerea la sorti a meciurilor Fed Cup Cehia  Romania Cand joaca Simona Halep si Mihaela Buzarnescu

Când e tragerea la sorţi a meciurilor Fed Cup Cehia – România. Cehia şi România se vor întâlni în acest weekend în sferturile de finală ale Grupei Mondiale 1. Partidele se vor desfăşura pe 9 şi 10 februarie la Ostrava, pe Ostravar Arena, o sală cu o capacitate de 6.350 de locuri, iar căpitanii nejucători au deja în gând pe cine vor trimite în meciurile de simplu şi pe cine în confruntarea de dublu dacă va fi cazul. FANATIK este la Ostrava şi vă va ţine la curent, în timp real, cu cele mai noi informaţii!

Conform regulamentului Cupei Federaţiei, Simona Halep, locul 3 WTA, şi Karolina Pliskova, locul 5 WTA, nu se pot întâlni sâmbătă, în prima zi a întâlnirii dintre cele două naţiuni, pentru că ele sunt rachetele numărul 1 a fiecărei dintre cele două echipe. Aşadar, partida dintre Halep şi Pliskova va avea loc duminică, 10 februarie, în ziua în care sunt programate trei partide, două de simplu şi cel de dublu.

Când joacă Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu în weekend la Ostrava

Sâmbătă, în prima zi de concurs, vor avea loc doar meciurile de simplu. Partidele vor începe de la ora 14, ora României. Tragerea la sorţi va avea loc la Ostrava vineri, pe 8 februarie, tot de la ora 14, ora României. Atunci vom şti sigur care este ordinea meciurilor şi care sunt jucătoarele pe care vor miza căpitanii nejucători, deşi alegerile sunt oarecum previzibile şi de-o parte şi de alta. Deocamdată, atmosfera în echipa tricoloră este foarte bună şi încrederea este la nivel înalt, chiar dacă există unele semne de întrebare legate de suprafaţa de joc.

Echipa României de Fed Cup pentru întâlnirea de la sfârşitul săptămânii este alcătuită din Simona Halep (numărul 3 WTA), Mihaela Buzărnescu (29 WTA), Irina Camelia Begu (75 WTA), Ana Bogdan (105 WTA) şi Monica Niculescu (106 WTA). De partea cealaltă, gazdele vor miza pe Karolina Pliskova (5 WTA), Katerina Siniakova (nr. 1 în clasamentul de dublu WTA), Barbora Krejcikova (nr. 2 în clasamentul de dublu WTA) şi Marketa Vondrousova (nr. 72 WTA)

Tags: