Sporturi

Când joacă Bianca Andreescu finala de la Auckland 2019. Anunţul organizatorilor

05.01.2019 | 12:45
Cand joaca Bianca Andreescu finala de la Auckland 2019 Anuntul organizatorilor

Când joacă Bianca Andreescu finala de la Auckland 2019. Bianca Andreescu se află actualmente în cea mai bună perioadă a carierei sale de până acum. Pe lângă faptul că a ajuns într-o finală a unui turneu WTA, ea şi-a confirmat statutul de senzaţie a noii generaţii prin victorii de răsunet la jucătoare mult mai bine clasate, cu un palmares impresionant, de exemplu Venus Williams sau Caroline Wozniacki.

La turneul din Noua Zeelandă, cu premii totale în valoare de 250,000 de dolari, Bianca Andreescu le-a învins în calificări pe Kristina Kucova, locul 259 WTA, Jaimee Fourlis, locul 206 WTA şi pe Laura Siegemund, locul 113 WTA, iar pe tabloul principal a trecut de Timea Babos, locul 59 WTA, Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, Venus Williams, locul 39 WTA şi Su-Wei Hsieh, locul 28 WTA. Ea va disputa marea finală de la Auckland contra sportivei din Germania, Julia Goerges, locul 14 WTA, un nou test dificil pentru tânăra sportivă din Canada, care a surprins pe toată lumea în această săptămână cu tenisul ei spectaculos.

Când joacă Bianca Andreescu în ultimul act la turneul din Noua Zeelandă

Meciul aşteptat de toată lumea în Auckland, cel dintre Bianca Vanessa Andreescu şi Julia Goerges, va avea loc duminică, 6 ianuarie, începând cu ora 8.30, ora României. Finala de simplu va începe la câteva minute după terminarea finalei de dublu, care începe la ora 6, ora României. Acolo se vor înfrunta Eugenie Bouchard/Sofia Kenin şi Paige Mary Hourigan/Taylor Townsend.

Aşadar, canadianca de 18 ani cu origini româneşti o va întâlni în ultimul act la Auckland pe deţinătoarea trofeului, nemţoaica Julia Goerges, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 2. Aceasta din urmă a trecut, tot sâmbătă, cu scorul de 6-1, 7-6 (6), de rusoaica Viktoria Kuzmova, locul 50 WTA, după o oră şi 27 de minute de joc. Aceasta va fi prima întâlnire în circuitul profesionist de tenis dintre Andreescu şi Goerges. Bianca ştie fără îndoială că nu va fi un meci uşor. “E o jucătoare uimitoare, cred că diferenţa se va face în plan mental. O să caut să savurez aceste momente speciale”, a declarat Bianca despre adversara ei din finală.