Sporturi

Când joacă Simona Halep în primul tur la US Open 2019! S-a stabilit ziua în care va debuta la Flushing Meadows

23.08.2019 | 15:32
Cand joaca Simona Halep in primul tur la US Open 2019 Sa stabilit ziua in care va debuta la Flushing Meadows

Simona Halep abordează fără presiune ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Campioana noastră nu are puncte de apărat după ce anul trecut a ieșit din primul tur și speră să repete succesul colosal de la Wimbledon, unde a reușit să câștige turneul. Halep este a doua favorită a turneului american după Serena Williams și va debuta în turneu, marți. 

Când joacă Simona Halep în primul tur la US Open 2019! Debutează marți la New York

Campioana noastră va evolua în primul tur împotriva unei jucătoare venite din calificări, meci care va avea loc marți, 27 august. Dacă va trece mai departe, în turul doi ar putea evolua joi împotriva Katerinei Kozlova, care în prima rundă un duel cu o jucătoare din calificări.

În turul trei am putea asista la un duel românesc între Simona Halep și Sorana Cîrstea, însă specialiștii prevăd o calificare a Barborei Strycova, o jucătoare experimentată în vârstă de 31 de ani. Optimile și sferturile de finală ar putea fi de foc pentru campioana noastră. Simona ar putea da peste Bianca Andreescu în optimi și Kvitova/Stephens sau Muguruza în sferturile de finală.

Cel mai bun parcurs al Simonei Halep la New York a fost în 2015 când românca a ajuns până în semifinale, acolo unde a fost învinsă de Flavia Penneta, cea care avea să câștige turneul într-o finală 100% italiană cu Roberta Vinci.

Când joacă Simona Halep în primul tur la US Open 2019! S-a stabilit ziua în care va debut la Flushing Meadows
Când joacă Simona Halep în primul tur la US Open 2019! S-a stabilit ziua în care va debut la Flushing Meadows FOTO: Simona Halep la antrenament

Campioana noastră a declarat că US Open este un Grand Slam mai diferit, fiind gălăgie mult mai mare la New York: ”US Open este un turneu diferit, datorită oamenilor din tribună și atmosferei. E mai mult despre distracție și nu este ușor de gestionat. Am ajuns în semifinale în trecut și am încredere că există șanse să fac și mai mult”, a spus Simona Halep, pentru site-ul WTA.

  • 4 WTA este locul ocupat de Simona Halep
  • 2 turnee de Grand Slam a câștigat Halep în carieră (Roland Garros 2018, Wimbledon 2019)