Simona Halep

Când joacă Simona Halep primul meci la WTA Cincinnati. Anunţul organizatorilor

11.08.2019 | 13:02
Cand joaca Simona Halep primul meci la WTA Cincinnati Anuntul organizatorilor

Simona Halep se pregătește pentru al doilea turneu al sezonului pe “hard”. După ce s-a retras în sferturi la Toronto, Simona va debuta miercuri la turneul care se desfășoară la Cincinnati. În primul tur, sportiva din România are “bye”, iar meciul din runda secundă va avea loc miercuri seară în România, ora oficială urmând a fi anunțată de organizatori.

Când debutează Simona Halep la WTA Cincinnati

Simona Halep va juca direct în turul doi la turneul de la Cincinnati. Sportiva joacă miercuri seară, împotriva câștigătoarei meciului Suarez Navaro – Ekaterina Alexandrova. Halep va avea o misiune dificilă în încercarea de a repeta performanța realizată anul trecut la Cincy Open, când a ajuns în finală. Țintarul turneului de la Cincinnati a fost plin de jucătoare extrem de puternice, iar pe partea de tablou a Simonei se regăsesc 3 jucătoare din top 5 mondial, inclusiv Serena Williams.

Dacă trece de turul secund, Halep ar putea întâlni în optimile competiției una dintre Garbine Muguruza, Madison Keys sau Amanda Anisimova. În sferturi, Kiki Bertens sau Azarenka ar putea fi adversarul Simonei Halep, în timp ce în penultimul act sportiva din România ar putea da peste Naomi Osaka, Elina Svitolina sau Serena Williams. Dacă va repeta finala reușită anul trecut, Simona ar întâlni una dintre Ashleigh Barty, Karolina Pliskova sau Angelique Kerber.

Simona Halep are un traseu dificil la Cincinnati. Sursă Foto: Hepta.ro
Simona Halep are un traseu dificil la Cincinnati. Sursă Foto: Hepta.ro

Tur de forță înainte de US Open

Odată cu turneul de la Cincinnati, pregătirile pentru US Open intră în linie dreaptă pentru Simona Halep. Anul trecut, Halep a început cu un moral extraordinar ultimul Mare Șlem al anului, după triumful la Rogers Cup și finala reușită la Cincinnati. Însă, la New York Halep a ieșit din primul tur, după înfrângerea în fața sportivei din din Estonia Kaia Kanepi.

Și de data aceasta, Halep a început într-o manieră pozitivă sezonul american. În primul turneu, Simona a reușit să ajungă în sferturi la Rogers Cup, dar a fost nevoită să abandoneze după primul set pierdut în fața Mariei Bouzkova. Cel mai probabil, accidentarea nu este una serioasă, abandonul venind din dorința de a nu forța atât de aproape de US Open.

  • 14 august este data la care Halep debutează la Cincinnati
  • 2.9 milioane de euro sunt premiile totale ale turneului