Fotbal international

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

20.07.2018 | 00:17
Cand se joaca FCSBRudar Velenje in turul 2 preliminar din Europa League

Vicecampioana Ligii 1 Betano, FCSB, va întâlni echipa slovenă Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League, meciurile urmând să se joace la sfârșitul lunii iulie și începutul lunii august.

Rudar Velenje a acces în această fază a competiției, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0, formația Tre Fiori din San Marino. Golurile învingătorilor au fost marcate de Bolha 43, Vasiljevic 47 și Kamara 71.

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Antrenorul Marijan Pusnik a folosit următoarea formulă de echipă: Pridigar – Pusaver, Tomasevic, Vasiljevic, Pisek – Trifkovic (Parfitt- Williams 46), Bolha (Muic 67), Solomun – Radic (Simunac 46), Kamara, Tucic.

Rudar Velenje s-a calificat cu scorul general de 10-0, după ce în prima manșă, pe teren propriu, se impusese cu scorul de 7-0 prin reușitele lui Tucic 33, 59, Radic 48, 78, Parfitt-Williams 49, Della Valle 75 (autogol) şi Solomun 84.

Echipa slovenă Rudar Velenje a trecut cu scorul general de 1-0 de Tre Fiori din San Marino și va întâlni FCSB în turul 2 preliminar din Europa League
Echipa slovenă Rudar Velenje a trecut cu scorul general de 1-0 de Tre Fiori din San Marino și va întâlni FCSB în turul 2 preliminar din Europa League

Prima manșă a întânirii Rudar Velenje – FCSB, din turul 2 preliminar al Europa League, se va juca în Slovenia la 26 iulie, returuul fiind programat în 2 august pe Arena Națională din Capitală.

Postul Prima TV a anunţat că va transmite meciul tur al celor de la FCSB în turul doi preliminat din Europa League. “FCSB îşi începe drumul european la Prima TV! Joi, 26 iulie, turul 2 preliminar Europa League, în direct la Prima TV”, a fost anunţul postat pe pagina de Facebook a postului TV.

Rudar Velenje este la a şasea prezenţă în Europa, două dintre ele fiind în fosta Cupă Intertoto. Mai mult, echipa din Slovenia a participat şi în ediţia 1998-1999 a Cupei Cupelor, ultima din istoria competiţiei.

Clubul a fost înfiinţat în 1948 şi îşi dispută meciurile pe stadionul Ob Jezeru, o arenă de nici 2.500 de locuri. Echipa a terminat sezonul trecut pe locul 4 în Slovenia.