Fotbal international

Când se joacă returul PSG – Manchester United din optimile Champions League!

13.02.2019 | 00:21
Cand se joaca returul PSG  Manchester United din optimile Champions League

Când se joacă returul dintre PSG și Manchester United. Francezii au făcut un pas uriaș pentru calificarea în sferturile de finală din Champions League, după ce au reușit să se impună la Manchester, scor 2-0, prin golurile marcate de Kimpembe și Mbappe. Totuși, vor avea nevoie să își păstreze concentrarea și pentru meciul retur, în care “diavolii” se vor arunca în atac încă din start.

Cei de la Manchester United au suficient timp pentru a-și reface moralul după eșecul usturător suferit pe Old Trafford. Formatul optimilor de finală, schimbat în urmă cu mai multe sezoane, astfel încât să lase cât mai puține meciuri tari care se suprapun ca oră de transmisie. Astfel, s-a trecut la o formulă în care turul optimilor de finală se desfășoară pe parcursul a două săptămâni.

Când se joacă returul dintre PSG și Manchester United. Absenţe de marcă la United?

Astfel, manșa a doua a confruntării PSG – Manchester United este programată la Paris pentru 6 martie 2018. La fel ca şi în cazul celuilalt meci care s-a disputat în această seară. Tot pe 6 martie, FC Porto va trebui să remonteze avantajul pe care AS Roma l-a luat după meciul de pe Olimpico, pe care l-a câştigat cu scorul de 2-1. Astfel, Manchester United va lupta pentru marea surpriză, calificarea în sferturi, pe 6 martie, după eşecul dur de marţi.

O altă problemă pentru Ole Gunar Solskajer va fi legată de efectivul pe care se va putea baza pe parcursul meciului cu PSG, de la Paris. Paul Pogba a primit un cartonaş galben, pentru ca apoi să fie eliminat. A văzut şi al doilea galben, în minutul 89. De asemenea, Lingard s-a accidentat şi a fost înlocuit în finalul primei reprize, iar în startul jumătăţii secunde, Martial a cedat şi el locul pe teren, tot din cauza unei accidentări.

Rămâne de văzut daca francezii vor reuşi să îi recupereze pe Cavani şi Neymar, cei doi mari absenţi din partida pe care PSG a câştigat-o marţi seară pe Old Trafford. Ora de disputare a partidei retur, pe 12 februarie 2019, este 22:00.

Tags: