Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Barbora Strycova în turul 2 de la Indian Wells. Ora de start

08.03.2019 | 06:45
Cand se joaca Simona Halep  Barbora Strycova in turul 2 de la Indian Wells Ora de start

Simona Halep va debuta la turneul de la Indian Wells din 2019 în compania sportivei din Cehia Barbora Strycova. Halep este favorita numărul 2 a turneului american și a avut parte de un bye în primul tur al competiției. Strycova în schmb a fost nevoită să treacă în prima rundă de elvețianca Viktorija Golubic, scor 7-6, 6-2.

Când se joacă partida dintre Simona Halep și Barbora Strycova

Partida dintre Simona Halep și Barbora Strycova din turul 2 al Indian Wells se joacă în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:00, fiind a treia întâlnire de pe terenul 3, după meciurile din turneul ATP Lopez – Berdych şi Wawrinka – Evans. Dacă va trece de cehoaică, Simona Halep o va întâlni în turul 3 pe câștigătoarea duelului dintre bielorusa Aliaksandra Sasnovich, favorita numărul 31 și sportiva din Ucraina Kateryna Kozlova.

Simona Halep are de apărat o semifinală la Indian Wells, după ce în sezonul precedent românca a ajuns până în penultimul act, unde a fost eliminată fără drept de apel de Naomi Osaka. De altfel, acela a fost turneul la care a început ascensiunea uluitoare a sportivei asiatice, care a ajuns acum numărul 1 mondial și a câștigat ultimele două turnee de Grand Slam, US Open – 2018 și Roland Garros – 2019.

Când va debuta Simona Halep la Indian Wells 2019
Când va debuta Simona Halep la Indian Wells 2019

Simona Halep are un avantaj în meciurile directe cu Barbora Strycova

Simona Halep s-a întâlnit până acum de cinci ori cu Barbora Strycova. Românca are un avantaj important, scor 4-1. Ultima victorie pentru Simona Halep a venit în openul de la Toronto, atunci când Simona s-a impus cu un sec 6-1, 6-0. Barbora Strycova este într-o formă foarte bună, în special în circuitul de dublu, acolo unde a ajuns pe locul 3 mondial. În circuitul de simplu, cehoaica se află pe locul 50 WTA, după ce în 2017 ajunsese chiar în top 20.

În turul 2 al competiției de la Indian Wells va intra și Miki Buzărnescu. Românca o va întâlni pe Daria Gavrilova. Cap de serie numărul 29, Buzărnescu a intrat în competiție din turul doi al turneului.