Simona Halep

Simona Halep, încrezătoare înainte de Indian Wells 2019! ”Am un sentiment plăcut”

07.03.2019 | 12:30
Simona Halep increzatoare inainte de Indian Wells 2019 Am un sentiment placut

Jucătoarea de tenis Simona Halep este încrezătoare înainte de începerea Indian Wells 2019, turneu de categorie Premier Mandatory dotat cu premii în valoare totală de peste nouă milioane de dolari. Fostul lider al clasamentului WTA a acordat un interviu înainte de startul competiției în care a vorbit despre starea sa fizică și în care a precizat că are un sentiment plăcut pentru această competiție.

Simona Halep, încrezătoare înainte de Indian Wells 2019: ”Pot câștiga fiecare meci”

”E dificil când bate vântul aici la Indian Wells, dar în rest vremea este prielnică şi de fiecare dată când vin aici sunt relaxată. Am un sentiment plăcut şi pentru că în jurul nostru sunt atâţia fani. Simt că nivelul meu este bun, sunt încrezătoare, simt că fizic totul este în regulă, aşa că nu am decât să mă duc acolo, să cred că pot câştiga fiecare meci şi să lupt până la capăt”, a spus încrezătoare Simona Halep înainte de începerea Indian Wells 2019.

”Este mereu plăcut să mă întorc aici, pentru că am câştigat titlul în 2015 şi mă bucur mereu să revin la turneele unde am devenit campioană. În afara amintirilor plăcute şi locaţia este superbă. Au trecut patru ani de atunci şi mă simt mai matură, dar joc mereu bine aici, aşa că sunt încrezătoare. De-abia aştept să înceapă turneul şi să dau tot ce pot la fiecare partidă”, a mai afirmat Simona Halep.

Simona Halep în timpul unui antrenament la Indian Wells
Simona Halep în timpul unui antrenament la Indian Wells

Halep debutează cu Strycova la Indian Wells 2019

Simona Halep a avut parte de o tragere la sorți favorabilă la Indian Wells 2019, turneu la care va debuta în turul doi împotriva cehoiacei Barbora Strycova, locul 50 WTA, care a trecut în runda inaugurală de elevțianca Viktorija Golubic. Halep și Strycova s-au întâlnit de cinci ori în carieră, iar românca are un avantaj considerabil: 4-1. Ultimul meci direct a avit loc la Toronto în 2017, atunci cînd românca s-a impus cu 6-1, 6-0.

Fostul lider mondial s-a antrenat în complexul de la Indian Wells cu o altă cehoiaca, Karolina Pliskova, și se va lupta pentru revenirea pe locul 1 în clasamentul WTA, poziție pe care a pierdut-o după Australian Open în favoarea japonezei Naomi Osaka. Simona Halep este cotată cu a doua șansă la câștigarea trifeului, la egalitate cu sportiva niponă, dar după Serena Williams, care nu a mai jucat niciun meci de la Melbourne.