News

Când va avea loc duelul între Moroșanu și Zmărăndescu la Ferma de la PRO TV! Cea mai așteptată bătălie

16.04.2019 | 09:48
Când va avea loc duelul între Moroșanu și Zmărăndescu la Ferma de la PRO TV!

De când a pășit în Fermă, concurenții au dorit și întrebat constant de un duel între puternicii bărbați, Cătălin Zmărăndescu și Cătălin Moroșanu. La intrarea multiplului campion mondial la MMA în show, fermierii își dădeau coturi știind că va fi un adversar de temut pentru Moroșanu, crezând că le va face și lor viața imposibilă.

Marți, 16 aprilie, va avea loc duelul între Moroșanu și Zmărăndescu la Ferma

Mă simt vizat prin prezența lui Zmărăndescu aici”, au fost vorbele lui luptătorului, cunoscut și drept Moartea din Carpați. Chiar dacă a trecut o vreme de când Zmărăndescu putea să lege prietenii, nu s-a alăturat niciunui grup. Însă, cei care doresc ca luptătorul să li se alăture sunt bandiții, fiind singurul care îi poate face față lui Moroșanu și strategiilor lui, considerându-l pervers.

Așadar, inevitabilul s-a produs, iar cel mai așteptat duel va avea loc marți seară. La bătălia giganților vom fi martorii unui moment de neuitat, sperând cu sufletul la gura ca vreunul dintre ei să nu pățească ceva din prea multă adrenalină.

Când va avea loc duelul între Moroșanu și  Zmărăndescu la Ferma de la PRO TV! Cea mai așteptată bătălie
Cea mai așteptată bătălie va avea loc marți, 16 aprilie

Presupusul câștigător al show-ului ar fi Marius Crăciun

Câștigătorul s-ar fi aflat! Producția cu care Pro TV a reușit să cucerească audiența în această primăvară a ajuns la final, filmându-se cu puțină vreme înainte. La drum au pornit 18 concurenți, iar, conform cancan.ro, câștigătorul ediției 2019 a Fermei ar fi Marius Crăciun. Poate fi surprinzător, în condițiile în care sportivul este unul dintre cei mai liniștiți și tăcuți concurenți din casă, dar poate este încă o dată dovada vie a omului care tace și face.

Presupusul căștigător este membru al echipei naționale de judo și dorește să câștige marele premiu de 50.000 de euro pus la bătaie de Pro TV pentru a-și plăti datoriile. „Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice. Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câștiga pâinea și să îmi ajut familia. Dacă voi câștiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viață decentă”, a spus tânărul.