Fotbal intern

Când va avea Victor Pițurcă primul antrenament la Universitatea Craiova! Se schimbă gazonul pe “Oblemenco”?

29.08.2019 | 17:58
Cand va avea Victor Piturca primul antrenament la Universitatea Craiova Se schimba gazonul pe Oblemenco
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a semnat cu Universitatea Craiova în urmă cu o săptămână. “Piți” va fi managerul general al clubului și va sta pe bancă în meciul cu FCSB, primul jucat de olteni după pauza pentru preliminariile Euro 2020. FANATIK a aflat că primul antrenament al lui Pițurcă la club va avea loc marți, pe 3 august. Obiectivul pe care îl are fostul selecționer al naționalei este câștigarea titlului și participarea în Casa Pariurilor Liga 1. 

Pițurcă vrea să schimbe gazonul de pe “Ion Oblemenco”

Noul antrenor a început să facă și transferuri. Andrei Ivan a revenit la U Craiova după ce oltenii au plătit 1,5 milioane de euro pentru transferul definitiv al atacantului de la Krasnodar. Alte nume importante sunt pe lista lui Piți, însă rămâne de văzut dacă mutările se vor putea face.

ADVERTISEMENT

Nemulțumit de calitatea gazonului de pe “OZN-ul din Craiova”, Piți l-ar fi convins pe primarul Craiovei, Mihai Genoiu, să schimbe gazonul din Bănie. Derby-ul cu FCSB ar urma să se desfășoare tot pe gazonul actual, însă în perioada următoare este posibil ca pe stadion să fie un nou “covor de iarbă”: „Avem la ora aceasta în obiectiv şi studiem schimbarea gazonului de la stadion.

Deci, am ajuns la concluzia, şi cu cei de la CNI, că nu se mai poate continua cu acest gazon şi va trebui să găsim o soluţie cu clubul de a face o pauză pentru a schimba suprafaţa de joc. Poate în perioada când se întrerupe campionatul. Primim deja informaţii de la administratorii marilor stadioane din lume despre ce gazon ar trebui să fie la arena din Craiova”, a spus primarul Craiovei, Mihai Genoiu.

ADVERTISEMENT
Când va avea Victor Pițurcă primul antrenament la Universitatea Craiova! Antrenorul mută echipa de pe Ion Oblemenco
Când va avea Victor Pițurcă primul antrenament la Universitatea Craiova! 

Vineri, de la ora 21:00, Corneliu Papură va conduce ultimul meci din calitatea de antrenor principal la U Craiova, pe terenul lui FC Voluntari. Începând cu săptămâna viitoare, Papură va fi unul dintre secunzii lui Pițurcă.