Fotbal intern

Când va fi înmormântat Ilie Balaci! Trupul fostului fotbalist va fi depus pe Stadionul “Ion Oblemenco”

22.10.2018 | 11:37
Cand va fi inmormantat Ilie Balaci Trupul fostului fotbalist va fi depus pe Stadionul Ion Oblemenco

Ilie Balaci a murit la vârsta de 62 de ani, duminică, 21 octombrie, la Craiova, după ce a suferit un infarct. Jucătorii “Craiovei Maxima” s-au strâns acasă la mama fostului internaţional român, acolo unde au ajuns şi cele două fiice ale lui Ilie Balaci, Lorena şi Luana.

UPDATE, ora 11:30. Ilie Balaci va fi înmormântat marţi, 23 octombrie, după ce iniţial familia fostului fotbalist anunţase că ceremonia funerară va avea loc miercuri. De la ora 14:00, Mitropolitul Olteniei, Irineu Popa, va oficia o slujbă în Biserica “Sf Ilie”, acolo unde se află acum trupul neînsufleţit al lui Balaci, după care siciriul fostului mare fotbalist va fi depus pe Stadionul “Ion Oblemenco”, din Craiova, de unde toţi fanii îşi pot lua la revedere. Înmormântarea va avea loc marţi, la Cimitirul Sineasca din Craiova.


Familia lui Ilie Balaci a decis ca înmormânarea fostului jucător al Craiovei să aibă loc miercuri, 24 octombrie, în jurul orei 13.00, la cimitirul Ungureni, iar cei fiicele lui Ilie Balaci au decis ca să-i lase pe toţi cei care îl iubeau să îl conducă pe ultimul drum.

Ilie Balaci va fi înmormântat miercuri, 24 octombrie

Mai mult, fanii lui Ilie Balaci îşi vor putea lua “la revedere” de la fostul jucător al Craiovei timp de două zile. Familia acestuia a decis ca trupul său să fie depus la prima oră a zilei de luni, 11 octombrie, la Biserica “Sf. Ilie” din Craiova, acolo unde s-a cununat religios “Minunea blondă”, dar şi locul în care au fost organizate cele două botezuri ale fiicelor sale, Lorena şi Liana Balaci.

Autorităţile locale le-a oferit fiicelor lui Ilie Balaci o altă variantă pentru biserică, este vorba de “Madona Dudu”, doar că aceste au insistat pentru ca trupul fostului jucător să stea în lăcaşul de cult de care s-au apropiat cel mai mult în ultimii ani.

Lorena Balaci, desfigurată de durere

Lorena Balaci a ajuns la blocul unde a crescut Ilie Balaci, iar fiica fostului jucător care a decedat la vârsta de 62 de ani a dezvăluit ce a discutat ultima dată cu tatăl său şi susţine că acesta îi spunea mereu că îi este frică de moarte şi că simţea că se va duce alături de Dumnezeu mai devreme decât toţi cei din jurul său se aşteptau.

  • 65 de meciuri a jucat Ilie Balaci pentru echipa naţională a României, acolo unde a înscris 8 goluri