Fotbal intern

Toni Conceicao, demis de la CFR Cluj! Jucătorii au fost anunțați. Câţi bani cere antrenorul portughez + ce se întâmplă cu Dan Petrescu. FANATIK confirmat

Autori: Cristi Coste, Iulian Pavel, Traian Terzian | 18.02.2019 | 20:36
Toni Conceicao ar putea fi dat afară de la CFR Cluj după remiza de acasă cu Astra Giurgiu

Soarta portughezului Toni Conceicao la CFR Cluj atârnă de un fir de ață în acest moment. Startul poticnit de sezon de primăvară, cu doar două puncte câștigate în 3 etape, din care două meciuri jucate în Gruia, i-ar putea fi fatal tehnicianului.


UPDATE 20:30 /  Sursele FANATIK dezvăluie că tehnicianul portughez cere 50.000 de euro pentru a se despărţi de CFR Cluj în acest moment.

UPDATE, ora 19:00 / CFR Cluj s-a despărțit de Toni Conceicao după şedinţa de azi! Interimar va fi Alin Minteuan.

UPDATE, ora 16:30 / Șefii lui CFR Cluj sunt în ședință la această oră și discută demiterea antrenorului Toni Conceicao. Soarta portughezului este ca și stabilită, jucătorii fiind anunțați că acesta nu va mai fi antrenor la CFR Cluj. Interimatul va fi asigurat de Alin Minteuan, care va conduce echipa la partida cu Poli Iași. Conducătorii ardelenilor așteaptă ca Dan Petrescu să-și rezilieze contractul în China pentru a-l numi în funcție.


FANATIK a aflat că Toni Conceicao ar putea fi dat afară chiar în cursul zilei de luni, 18 februarie, când se anunță o ședință de analiză a ceea ce s-a întâmplat la CFR Cluj în 2019. Primul nume vehiculat pentru a-l înlocui pe Conceicao este antrenorul care a luat titlul vara trecută cu ardelenii, Dan Petrescu!

Când va fi mazilit Toni Conceicao  de la CFR Cluj și ce se întâmplă cu Dan Petrescu

S-a mai scris în ultimele zile despre Dan Petrescu, dar informațiile cele mai „calde” spun că „Bursucul” și-a dat acordul să revină încă de acum! FANATIK vă dezvăluie trei informații de culise, care duc toate în aceeași direcție: Dan Petrescu înapoi la CFR Cluj?!

Prima informație are legătură cu ședința de luni de la club, motiv pentru care și programul echipei a fost modificat. Surprinzător, jucătorii au fost chemați la antrenament abia marți, deși ultimul joc, cel cu Astra, s-a disputat sâmbătă! Adică abia a treia zi, deși se știa inițial că luni e antrenament normal. Sursele FANATIK povestesc că această amânare ar putea avea legătură cu preconizata demitere a lui Toni Conceicao, care s-ar putea produce la începutul acestei săptămâni.

  • 10.000 de euro lunar este salariul lui Toni Conceicao la CFR Cluj, având angajament până în vară
  • 40.000 de euro va trebui să-i plătească Neluțu Varga portughezului pentru a-l demite acum

Dan Petrescu și-a recuperat banii de la chinezi. Circa 1 milion de euro!

Deși se specula foarte mult la finalul anului trecut pe faptul că Petrescu nu va mai continua la Guizhou, cu care a retrogradat, Dan nu a plecat. Motivul principal l-au reprezentat restanțele pe care le avea de primit de la chinezi, care se ridicau la circa un milion de euro.

Când va fi mazilit Toni Conceicao de la CFR Cluj și ce face Dan Petrescu
Dan Petrescu pare decis să revină la CFR Cluj după ce Neluțu Varga va renunța la portughezul Toni Conceicao

Ei bine, zilele trecute, Guizhou s-a achitat față de Petrescu, moment în care antrenorul a trecut la solicitări privind întărirea echipei. A cerut 4 transferuri ca să promoveze, dar a fost refuzat.

Mai mult, șefii de la Guizhou, puși pe făcut economii, vor să și vândă unii jucători, cărora nu le mai pot suporta salariile mari. Printre aceștia și Boli, cel adus de Petrescu de la CFR. „Bursucul” le-a transmis apropiaților că în acest moment e dispus să rezilieze în China și să preia altă echipă, dacă are ofertă. Iar intenția CFR-ului a ajuns la el, primind răspuns afirmativ! Mai trebuie rezolvat „cazul Conceicao”!

  • 2.000.000 de euro a încasat Dan Petrescu în cele 7 luni petrecute pe banca lui Guizhou

Cristi Panin, întors pe bancă la CFR Cluj la cererea lui Dan Petrescu!

A treia informație FANATIK care duce tot în direcția revenirii lui Petrescu la CFR Cluj are legătură cu Cristi Panin. Team-managerul care fusese dat afară după o ceartă cu Neluțu Varga la meciul cu Hermannstadt a stat departe de club doar pentru deplasarea de la Craiova. Atunci a fost Bilașco pe bancă, dar cu Astra s-a întors Panin.

Când va fi mazilit Toni Conceicao de la CFR Cluj și ce face Dan Petrescu
Cristi Panin (dreapta), omul care-l „calma” pe Petrescu pe bancă, a revenit la CFR la insistențele „Burscului”

Convingerea acestuia de a se întoarce are legătură cu Dan Petrescu. Omul de bază al „Bursucului” sezonul trecut, Panin ar fi fost convins de Dan Petrescu să se întoarcă. Cu argumentul că sunt șanse mari să revină și Petrescu!

  • 2 puncte din 9 posibile a făcut CFR în 2019: egaluri acasă cu Hermannstadt și cu Astra, plus eșec la Craiova
  • 3 puncte mai are avans campioana CFR față de locul 2, ocupat acum de Craiova, deși avea 6 la reluarea campionatului. Ar putea rămâne doar unul singur dacă FCSB bate luni la Chiajna!
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!