Life

Cântăreața Britney Spears a făcut marele anunț. S-a logodit cu iubitul ei, Sam Asghari

Britney Spears a făcut anunțul așteptat de toți fanii. Cântăreața a dezvăluit că s-a logodit cu Sam Asghari.
13.09.2021 | 10:31
Cantareata Britney Spears a facut marele anunt Sa logodit cu iubitul ei Sam Asghari
ADVERTISEMENT

Cântăreața în vârstă de 39 de ani a anunțat că s-a logodit. Britney Spears a postat un videoclip în care le-a arătat fanilor inelul pe care l-a primit de la Sam Asghari.

Agentul vedetei a confirmat informația pentru revista People și a spus că este extrem de fericit și copleșit de emoții.

ADVERTISEMENT

Britney Spears și Sam Asghari s-au cunoscut în anul 2016 pe platourile de filmare. Logodnicul cântăreței este actor și antrenor personal.

Cântăreața Britney Spears a făcut marele anunț. S-a logodit cu iubitul ei, Sam Asghari

Britney Spears a ținut să le împărtășească marea veste și fanilor. Așa că a postat un filmuleț în mediul online în care a arătat inelul primit de la iubitul ei, Sam Asghari.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Filmulețul este însoțit și de câteva cuvinte. “Nu-mi vine să cred!!!!!”. Alături de cântăreață se află și iubitul acesteia.

În momentul în care primește inelul, Britney Spears îl sărută pe Sam pe obraz, iar acesta o întreabă: “Îți place?”. Răspunsul se aude imediat: “Da!”.

ADVERTISEMENT

Peste 1,6 milioane de persoane au apreciat filmulețul și mai multe vedete s-au grăbit să o felicite.

“Felicitări, draga mea!! Sunt extrem de fericită pentru tine! Bine ai venit în club!”, i-a transmis Paris Hilton.

ADVERTISEMENT

Sam Asghari are 27 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2016, pe platourile de filmare. Logodnicul cântăreței este antrenor personal și actor, fiind cunoscut pentru rolul în serialul Showtime “Black Monday”.

Britney Spears a trecut prin două căsătorii

Cântăreața în vârstă de 39 de ani a trecut prin două căsătorii. În anul 2004, s-a măritat cu Jason Alexander în Las Vegas. Acesta era un prieten din copilărie. Mariajul nu a durat decât 55 de ore, apoi a fost anulat.

A urmat căsătoria cu rapperul Kevin Federline de care a divorțat în anul 2007. Cuplul are doi copii.

În anul 2007 a suferit o depresie severă și a făcut mai multe gesturi controversate. Astfel, a fost pusă sub tutela tatălui ei, Jamie Spears. Timp de 13 ani, acesta a avut control asupra deciziilor financiare luate de cântăreață. Anul acesta în luna iulie, Britney Spears a lansat o acțiune în justiție pentru a-i retrage tutela tatălui ei. Jamie Spears a fost de acord să renunțe la statutul de tutore și a depus în urmă cu câteva zile o cerere oficială pentru a pune capăt situației.

ADVERTISEMENT