Life

Britney Spears, acuzații dure la adresa tatălui ei: „Mă simt abuzată, intimidată și singură”

Britney Spears a lansat acuzații dure la adresa tatălui ei. Cântăreața a dezvăluit că nu mai are control asupra propriei vieți din 2008, de când se află sub tutela judiciară a tatălui.
25.06.2021 | 23:18
Britney Spears acuzatii dure la adresa tatalui ei Ma simt abuzata intimidata si singura
ADVERTISEMENT

Britney Spears a făcut o mărturie în instanță pentru a fi scoasă de sub tutela tatălui, care are de 13 ani control asupra ei. Cântăreața din SUA a lansat acuzații dure la adresa părintelui ei.

Din 2008, vedeta pop se află sub tutela judiciară a tatălui ei și susține că acesta i-a controlat viața în mod abuziv. Problemele cântăreței au început în 2007, după ce a pierdut custodia celor doi copii pe care îi are cu Kevin Federline, de care a divorțat în 2006.

ADVERTISEMENT

Artista vrea să lupte în instanță și nu se va lăsa până nu-și va recăpăta libertatea, pe care nu o mai are de ani buni.

Britney Spears, acuzații dure la adresa tatălui ei

Britney Spears a făcut dezvăluiri cumplite despre viața ei. Cântăreața din SUA se află sub tutela judiciară a tatălui ei încă din 2008. De atunci, artista nu mai are control asupra propriilor ei finanțe, asupra îngrijirii medicale sau a locuinței, potrivit profm.ro.

ADVERTISEMENT

După ce a pierdut custodia copiilor, Britney Spears s-a confruntat cu o depresie serioasă. Nu de puține ori, fotografii au surprins-o în ipostaze controversate, umblând desculță într-o benzinărie sau când se rădea singură în cap.

În 2008, vedeta a fost internată la psihiatrie, iar tatăl ei a devenit tutorele ei legal, din moment ce sănătatea ei mentală era pusă sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

De atunci, tatăl ei i-a controlat viața și îi gestionează finanțele artistei. Jamie Spears, în vârstă de 68 de ani, a obligat-o pe fiica ei să-și monteze un dispozitiv intrauterin ca să nu rămână însărcinată.

Mai mult, Britney Spears susține că i s-ar fi administrat, fără voia ei, un tratament psihiatric comun pentru tulburările bipolare. Din această cauză, vedeta nu mai putea gândi limpede, ca și cum ar fi fost în stare de ebrietate.

ADVERTISEMENT

Britney Spears a făcut aceste mărturisiri prin intermediul unui apel video cu judecătoarea Brenda Penny.

„Vreau să se încheie această tutelă fără să fiu evaluată. Merit să am o viață!”, i-a mărturisit Britney judecătoarei.

Mai mult, Britney Spears nu ar fi avut voie să-și vadă prietenii și a fost obligată să susțină concerte chiar dacă starea ei fizică nu era foarte bună. De exemplu, tatăl ei și echipa lui ar fi obligat-o să susțină un concert în Las Vegas, deși avea febră.

„Tutela aceasta mi-a făcut mai mult rău decât bine”

Tutela judiciară sau legală are rolul de le proteja pe persoanele care nu-și pot purta singure de grijă, cum ar fi vârstnicii, infirmii şi oamenii cu tulburări mintale. Din cauza acestei tutele, Britney Spears nu are voie să mai facă un copil cu iubitul ei.

„Vreau ca această tutelă judiciară să se încheie – cred cu adevărat că este abuzivă. Vreau să mă pot căsători cu iubitul meu și să am un copil, dar ei îmi spun că nu pot face asta.

Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a mă împiedica să am un copil. Vreau să merg la un medic și să renunț la el, pentru a putea avea un copil, dar ei mi-au spus că nu am voie. Mă simt abuzată, intimidată și singură.

Tutela aceasta mi-a făcut mai mult rău decât bine. Nu sunt fericită. Nu pot să dorm, Sunt atât de furioasă încât plâng în fiecare zi. Simt că se abuzează, mă simt hărțuită și foarte singură. Am obosit să fiu singură. 

Nu sunt aici pentru a fi sclavul cuiva. Vreau schimbări. Vreau schimbări în viitor și le merit. Este visul meu ca toate acestea să se termine”, i-a mărturisit Britney Spears judecătoarei, potrivit variety.com.

„Familia mea nu a făcut nimic în acest sens”

Britney Spears susține că familia ei nu a făcut nimic și că i s-au acordat medicamente împotriva voinței ei. Vedeta chiar a fost internată la un centru de tratament.

„Familia mea nu a făcut nimic în acest sens. Tatăl meu a fost întru totul pentru asta. Când am fost închisă într-o unitate de tratament, de 60.000 de dolari pe lună, împotriva voinței mele, l-am sunat pe tata și am plâns la telefon timp de o oră, iar lui i-a făcut plăcere fiecare minut.

Tatăl meu și ceilalți care au jucat un rol cheie în controlul judiciar asupra mea ar trebui să fie în închisoare. Au prea mult control. Eu nu beau alcool, dar ar trebui, având în vedere la ce m-au supus”, a mai spus aceasta.

Britney Spears își dorește să-și recupereze viața de dinainte, după cum i-a mărturisit judecătoarei, după 13 ani în care s-a simțit abuzată. De asemenea, nici mama ei nu a ajutat-o în acești ani, după cum a mai adăugat vedeta.

„Nu ar trebui să fiu sub acest control cât timp pot lucra, îmi pot purta de grijă singură la fel și altor persoane. Mi se spune că nu-mi pot vedea banii decât dacă fac ceea ce spun ei…iar eu îi plătesc pe oamenii aceștia fără să vreau să fac asta”, a mai spus Britney Spears.

Ulterior, avocata lui Jamie Spears a reacționat și a susținut că bărbatului îi este foarte dor de fiica lui și îi pare rău pentru această situație. Fanii au ieșit în fața tribunalului pentru a o susține pe celebra vedetă pop. Aceștia au lansat o mișcare dedicată cazului ei, #FreeBritney (n.r. libertate pentru Britney).

Mai multe vedete și-au exprimat solidaritatea în situație lui Britney Spears, printre care și Cher, Mariah Carey, Halsey, Tinashe, Liz Phair şi Brandy.

ADVERTISEMENT
Tags: