Life

Care este animalul tău spiritual. Se calculează în funcție de ziua de naștere

Te-ai întrebat vreodată care este animalul tău spiritual? Astrologii au descoperit că toți avem unul, încă de la naștere
11.10.2022 | 18:06
Care este animalul tau spiritual Se calculeaza in functie de ziua de nastere
Care este animalul tau spiritual. Sursa foto: Soul Bridging
ADVERTISEMENT

La naștere, fiecare dintre noi avem un animal spiritual, potrivit astrologilor. Acesta ne-ar urmări la fiecare pas și ne-ar ajuta în momentele dificile.

Ce animal spiritual avem. Acesta ne influențează viața

Animalul spiritual ne influențează comportamentul, starea și implicit sentimentele. Află din rândurile următoare care se potrivește cu data când ai venit pe lume.

ADVERTISEMENT

21 martie-19 aprilie-Ghepardul

Dacă te-ai născut în această perioadă, animalul tău spiritual este cu siguranță ghepardul, caracterizat de rapiditate. Prin acesta, ai o atitudine de lider, independent, curajos, competitiv, încăpățânat și impulsiv.

20 aprilie-20 mai-Ursul polar

Ursul polar este specific celor veniți pe lume în perioada 20 aprilie-20 mai. Te definesc următoarele: ești de încredere, loialitatea, firea artistică și practică.

ADVERTISEMENT

21 mai-2o iunie-Vulpea

Cei care au ca animal spiritual vulpea sunt caracterizați de: inteligență, adaptabilitate, sociabili, comunicativi și versatili.

21 iunie-22 iulie-Broasca țestoasă

Broasca este un animal spiritual foarte pașnic și blând. Persoanele care sunt ghidate de aceasta sunt: sensibile, rezervate, emotive și ajutătoare.

ADVERTISEMENT

23 iulie-22 august- Leu

Leii sunt cunoscuți pentru atitudinea lor biruitoare și de lideri. Dacă îl ai ca animal spiritual, înseamnă că ești: confident, generos, inteligent, dar și arogant sau încăpățânat uneori.

23 august-22 septembrie-Mandrilul

Mandrilul are următoarele trăsături: inteligent, muncitor, descurcăreț, critic și își exprimă adesea opinia.

ADVERTISEMENT

23 septembrie-22 octombrie-Lupul gri

Lupul gri este un animal spiritual care oferă unei persoane sentimentul că poate reuși orice. De aceea, trăsăturile specifice sunt: diplomatic, inovativ, idealist, jucător de echipă și romantic.

23 octombrie-21 noiembrie-Elefantul

Deși ai putea spune că ești Scorpion, datorită perioadei, află că animalul spiritual este altul: elefantul. Prin acesta ai o fire descurcăreață și inteligentă. Totodată, ești loial, orientat către obiective și nu în ultimul rând ai tendința să te răzbuni.

22 noiembrie-21 decembrie-Calul lui Przewalski

Cei aflați sub protecția Calului Przewalski sunt aventuroși, iubesc să călătorească, sunt curajoși, competitivi, impulsivi și încăpâțânați. Acest ultim detaliu vă poate crea probleme în ultimele luni de toamnă. 

22 decembrie-19 ianuarie-Șopârla de elefant

Șopârla de elefant îi determină pe oameni să fie: de succes, responsabili, disciplinați, dedicați familiei și foarte practici. Nu este exclus, datorită acestor atuuri, să vă meargă foarte bine sentimental în această toamnă.

20 ianuarie-18 februarie-Delfinul

Cei care se află sub protecția delfinului sunt foarte inteligenți, deschiși, prietenoși, foare sociabili și tot timpul acolo pentru a acorda o mână de ajutor.

19 februarie-20 martie-Căluțul de mare

Căluțul de mare oferă o stare de intuiție, înțelepciune, compasiune, creativitate și dorința de a ajuta. Caii de mare îi determină pe nativi să fie și foarte demni de încredere.

ADVERTISEMENT
Tags: