Life

Care este culoarea anului 2024. Dacă o vei purta norocul va fi de partea ta

Specialiștii au desemnat culoarea anului 2024. Cei care au curajul să o poarte vor atrage norocul de partea lor ca un magnet
25.12.2023 | 17:21
Care este culoarea anului 2024 Daca o vei purta norocul va fi de partea ta
Culoarea anului 2024 este extrem de versatilă pentru oamenii care nu duc lipsă de imaginație Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un nou an, o nouă culoare reprezentativă. În fiecare an, specialiștii desemnează o culoare definitorie pentru următoarele 12 luni. 2023 a fost reprezentat de culoarea Viva magenta, iar 2024 schimbă complet registrul. Iată ce culoare trebuie să porți pentru a avea norocul de partea ta anul viitor.

Specialiștii au desemnat culoarea pentru anul 2o24

În fiecare an, în noaptea de Revelion, foarte multe persoane țin cont de anumite superstiții. Fie că vorbim despre amplasarea anumitor obiecte în casă, fie de purtarea anumitor culori norocoase, niciunele nu lipsesc de pe listă.

ADVERTISEMENT

La trecerea dintre ani se spune că trebuie să porți o anumită culoare pentru a avea noroc tot anul viitor. De obicei, oamenii optează pentru clasicul roșu, în diversele lui nuanțe. Însă, specialiștii vin cu alte completări.

De multă vreme, fiecărui an îi este atribuită o anumită culoare. Anul 2023 a fost reprezentat de Viva magenta, o culoare vibrantă și extrem de puternică.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva zile înainte ca 2023 să se sfârșească, specialiștii au ieșit la rampă cu nuanța definitorie pentru anul 2024. Este o culoare unică, însă, extrem de versatilă, mai ales pentru cei care nu duc deloc lipsa de imaginație.

Cei de la Pantone au publicat în mediul online anunțul pe care îl aștepta multă lume. Fără prea mult suspans, culoarea anului 2024 este ”Peach Fuzz”. Sau, așa cum este cunoscută pe meleagurile noastre, ”portocaliu piersică”.

ADVERTISEMENT

Ce culoare trebuie să ai pe tine în noaptea de Revelion pentru a avea noroc tot anul

”Peach Fuzz” poate fi ușor de identificat, ba chiar ușor de integrat în ținute sau în obiecte de decor. Este o culoare roz, foarte caldă, cu unele inserții de portocaliu. Potrivit specialiștilor, aceasta emană generozitate și reprezintă ideea de comunitate și reconectare cu sinele interior.

În noapte de Revelion, există mai multe culori care atrag norocul de partea ta ca un magnet. Aceste nuanțe diferă în funcție de zonă, dar și de cultură. Însă, culorile norocoase principale sunt aceleiași pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

În continuare, principalele culori pe care oamenii la poartă pentru a atrage norocul și prosperitatea sunt roșul și albul. Cei care își doresc să aibă noroc la bani în 2024 trebuie să poarte nuanțe de auriu. Se spune că această culoare atrage prosperitatea financiară.

Persoanele care își doresc ca în 2024 să aibă parte de armonie în familie și energie pe toate planurile, trebuie să opteze pentru clasicul verde. Cei care vor să fie mult mai optimiști și să aibă un an mult mai bun, pot să îmbrace la trecerea dintre ani culoarea portocaliu.

ADVERTISEMENT