Life

Kate Middleton, gest emoționant pentru fiica sa. Ce a făcut soția Prințului William în ziua în care Prințesa Charlotte a împlinit 9 nai

Kate Middleton a marcat ziua Prințesei Charlotte așa cum se cuvine. Gestul făcut de Prințesa de Wales pentru fiica sa a ajuns la inimile tuturor.
03.05.2024 | 09:50
Kate Middleton gest emotionant pentru fiica sa Ce a facut sotia Printului William in ziua in care Printesa Charlotte a implinit 9 nai
Kate Middleton, mesaj emoționant în ziua în care Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ieri, în sânul Familiei Regale a Marii Britanii a fost mare sărbătoare. Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani, iar acest moment a fost marcat așa cum se cuvine. Toată lumea a copleșit-o cu urări, dar, de departe, cel mai emoționant a fost gestul făcut de Kate Middleton.

Prințesa Charlotte a fost aniversata zilei de ieri

Kate Middleton și-a făcut o adevărată tradiție din a-și sărbători copiii în mod public. De obicei, soția Prințului William publică în fiecare an o imagine emoționantă cu micii sărbătoriți.

ADVERTISEMENT

Imaginea nu este urcată doar în online, ci este trimisă și către marile agenții de presă. Anul acesta, toată lumea a avut emoții, căci mulți se așteptau ca Prințesa de Wales să renunțe la acest obicei.

În luna martie, Kate Middleton a stârnit controverse cu o imagine editată cu multă stângăcie. Ochiul critic al celor din online a sesizat gafele din poză, iar fanii nu au ezitat să o apostrofeze pe Kate Middleton pentru erori.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, acel episod nu i-a picat deloc bine, dar soția Prințului William a știut să gestioneze cu diplomație situația. A recunoscut că marea ei pasiune este să facă poze și că la capitolul editare foto mai are multe de învățat.

După acest incident, agențiile de presă au stat cu sufletul la gură de frică că nu vor mai vedea nicio imagine cu micuții din Familia Regală. Ei bine, se pare că Prințesa de Wales nu a renunțat la obiceiul ei favorit.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton, urare specială pentru fiica ei, Prințesa Charlotte

Kate Middleton s-a ocupat personal să îi facă o poză Prințesei Charlotte pe care a urcat-o imediat pe platformele oficiale. Alături de imaginea respectivă, Kate Middleton a postat și un mesaj emoționant care a ajuns la inimile celor care îi urmăresc.

”La mulți ani la 9 ani, Prințesa Charlotte! (…) Vă mulțumim pentru toate mesajele amabile de astăzi.”, le-a transmis Kate Middleton celor din online.

ADVERTISEMENT

Dincolo de acest mesaj, internauții nu au putut să nu remarce cât de frumoasă este Prințesa Charlotte. Micuța a luat trăsături de la ambii părinți, astfel că celor din online le-a fost destul de greu să spună cu cine seamănă mai mult. Totuși, se pare că balanța înclină în favoarea Prințul William.

”William a spus copy – paste”, ”Este copia fidelă a tatălui ei” sau ”William cu părul lung.” sunt câteva reacții ale celor din online.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților